Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
És még mindig.recrea írta:Még mindig keresek Bet365 fiókokat. Ha van, tudok rá pénzt csinálni.
Köszi! Ez így dupla öröm.pep71 írta:Grat, jól megéreztedP.U.Y.O.L. írta:Ajax győzelemre rápattintottam 5100-at. 4.95-ös szorzóra. Annyit megért...
Grat, jól megéreztedP.U.Y.O.L. írta:Ajax győzelemre rápattintottam 5100-at. 4.95-ös szorzóra. Annyit megért...
davi10 írta:Megakadt a szemem ezen:
Villareal - Alaves 6,5x a vendégre, és nem értem miért?
Alaves 6. Villareal kieső 18.
Eredmenyek szerint A Villarealnak 6 sérültje van, az Alavesnek 2.
Van valami háttérinfó amiről nem tudok? Mert ez a 6,5 nagyon csábító.
ha ma is jönni fog,a csúcson hagyd abba. ilyen úgysem lesz többet.messideco írta:Ha ma is jönni fog, elkezdek tippszmikszelnimessideco írta:Tegyél három 0-0-t #yolo
Ha ma is jönni fog, elkezdek tippszmikszelnimessideco írta:Tegyél három 0-0-t #yolo
3-1Kovbal88 írta:Üdv Eurobarcások!
Holnap szeretnék tenni, egy tippmixet és hát itt mindenki ért a focihoz úgyhogy megkérdezem,
milyen eredményre számítotok
Liverpool - Bayern
Lyon - Barca
Atletico - Juve
meccseken. (mindhárom mérkőzés elég döntetlen szagú így első megérzésre)
Tippmixnél nem az a lényeg, hogy milyen eredményre számítunk.Kovbal88 írta:Üdv Eurobarcások!
Holnap szeretnék tenni, egy tippmixet és hát itt mindenki ért a focihoz úgyhogy megkérdezem,
milyen eredményre számítotok
Liverpool - Bayern
Lyon - Barca
Atletico - Juve
meccseken. (mindhárom mérkőzés elég döntetlen szagú így első megérzésre)
Telibe. Máskor igyuk el inkább.MatyiG írta:Mára nekem ez ment:
MU - PSG X 3,50
Roma - Porto X2 1,80
Veratti szerintem már játszik, de rakható a MU, ahogy sztem ingyen pénz a holnapi Real 1,9-ért, a kettő kombiba lehet megér 5-10 ezret bátraknakdavi10 írta:Én megnyomom egy kisebb összeggel. Az MU eléggé elkapta a fonalat.
A PSG meg Neymar, Cavani, Rabiot, Verratti és Meunier nélkül nem hiszem, hogy idegenbe nagyon menne.