nagyatyesz írta:Személy szerint örülnék, ha maradna. Sokat adott és ad mai napig is a csapatnak! Jelenleg ugye leginkább a Busi-Rakitic-Arthur triót tekinthetjük az alap középpályás sorunknak. De Jong bármennyire nagy igazolásnak tűnik, azért lutri, hogy mennyire fog beválni, pláne az első évben. Alenanak voltak jó meccsei ugyan, de ő marad a stabil csere. Én is úgy látom, hogy Vidal fog menni, amit részben én is sajnálok, de ha marad lehetetlen lesz elosztani a játékperceket középen, hogy ne legyen feszültség. Vidal remélhetőleg nyer egy spanyol kupát és bajnokságot, így 3 top bajnokság aranyérmesének mondhatja majd magát. Lehet rámegy még egy angliai kalandra, hátha ott is nyer valamit. Ha viszont beesne egy bl (adja Isten), akkor lehet elmegy nagy pénzért Kínába. Nekem beleférne jövőre egy Rakitic.Busi, Arthur, De Jong, Alena, Puig sor + SR, mint Jolly Joker. Csatár kell és Alba csere nyáron feltétlenül
Jelenleg úgy néz ki, hogy Rakitic 42 meccsből 39-en játszott, szerintem Busquets is 38 meccsen játszott, ez szerintem irdatlanul sok, és egyikük sem 25 éves már.
Rakitic is most magára talált, de láthattuk hogy mennyire fásult volt elég sok meccsen, és ráfért volna a pihenő.
Busquetset simán lehetne majd 50-50, vagy 60-40%-ban rotálni De Jonggal, Arthurt pedig Alenaval és Puiggel.
Rakiticet meg Rabiottal, ha esetleg jönne, Vidalt nem adnám el, szerintem tökéletes lesz jövőre is beszállni arra 20-30 percre ha úgy alakul a meccs, most is nagy befolyása volt a Real elleni meccsbe.Ne felejtsük el, hogy Xavi is mennyire fontos volt arra a 20-30 percekre, amikor beállt a meccs végefelé a fáradó csapatba.
Aztán szép lassan át lehet majd venni a stafétabotot, szerintem De Jong sem fog a kardjába dőlni, ha "csak" 23-24 évesen lesz fix stabil kezdője egy Barcelonának.
Coutinhot ha így folytatja, én eladnám, mert csak elértéktelenedik, és még jobban elmegy az önbizalma.Apropó Coutinho, tipikus példája annak hogy egyik igazolás sem 100%-ban garantált hogy beválik.
A srácnak szinte minden labdaérintése azt sugallta, hogy még ha nem is 100%-osan egy poszt Inivel, de ő a legnagyobb esélyes arra hogy átvegye a Don szerepét, és megfelelően helyettesítse, aztán most meg itt tartunk.