A BL-t rohadt nehéz megjósolni. Ha visszatekintünk, elenyésző esetben nyert az előzetesen legjobb/legesélyesebbnek kikiáltott csapat. Egy rossz meccs/hibás bírói ítélet és megy minden a levesbe. Ezt mi tudjuk talán legjobban.Messias2 írta:Ugyanmár. Kb hasonló szintű játékkal húztatok 3 BL-t zsinórban, mint ahogy mi nyomtuk tegnap. A BL-ben pont h f*s játékkal is lehet nyerni, hisz akkora a szerencsefaktor. Ellentétben mondjuk a bajnoksággal, ami szerintem az igazi értékmérő.ultrasur írta: szerintem BL-hez ez kevés lesz
Ezzel nem azt mondom, hogy rendre "jogtalanul" nyeri az aktuális győztes, de sztem -bármilyen furcsán is hangzik- egy csapat megítélésében nem a BL az első számú fokmérő, hiába, legalábbis számomra, az aktuális szezon legfontosabb trófeája.
Bár lehet, hogy azért érzem így mert a bajnokságokat*/ kupákat rendre behúzzuk.
Abból a szempontból kicsit nyugodtabb vagyook a hétvégével kapcsolatban, hogy mégegyszer nem játszhatunk ilyen hihetetlen sz..ul és hozzuk le a szezon talán leggyengébb meccsét, illetve Messi sem nyújt zsinórban két ilyen teljesítményt. Ha feleannyira pörgött volna mint a Sevilla ellen egész más lett volna a leányzó fekvése.