Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Mi is általában jól jövünk ki belőle, az első videóbírós clásicon is mi kaptunk tizit VARane-nak köszönhetően.Chino írta:Csak VAR ne legyen, abból ők jönnek ki jól. Bár nekünk vissza se szokták nézni.
Erről jut eszembe. Nem Lahoz lesz a videoteremben?
Én egy szűkös győzelmet, X-et érzek. SR valahol érthető, gondolom neki kell kihúzódni ha Semedo nem ér vissza Viniciussal. Jobban örültem volna Marcelonak, de remélem Regnek túl nagy falat lesz még a Klasszikus.nagyatyesz írta:Egy szoros győzelem is megfelelő!
Tetszik a kezdő, de biztos vagyok benne, hogy Semedot lekapja EV a 60 perc körül és SR megy vissza a helyére.
Ha meg ne adj Isten tizihez jut a Real és Ramos rúgja, a fejemet rá, hogy panenkázni akar majd, szoval csak nem kell elugrani.

és akkor messi hol játszik? ő is középen és crosst fogja fogni? vagy hol?drobika írta:Lajos lehet középen,ha már beteszi a mester.
Nem vagyok géniusz, csak épp látszik hogy a Dembi Semedo jobb oldal a legjobb választás.
Ehhez nem kell géniusznak lenni.

vagy a padon kezddrobika írta:Én azon imádkozom,hogyv semedo Dembibjobb oldal legyen.
Akkor lesz sanszunk ott
És Albának is több helye lenne.
Viszont EVt ismerve Dembi Alba nyakán,jobboson Meg SR Semedo...
lajost meg kiteszed baloldalra szenvedni. igazi géniusz vagydrobika írta:Én azon imádkozom,hogyv semedo Dembibjobb oldal legyen.