A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026

Akkor legalább Madridban tuti nem lép pályára.Vakmacska írta:LAJOSUNK PESTEN VAN!

Ilyen szempontból előny is hogy 1-1 lett, mert így nem küldheti ki Valverde bekkelni őketdrobika írta:Azt gondolom én is, hogy ma két gól kell a továbbjutáshoz.
Lehetetlenség, hogy a Reál megpróbálja lehozni 0 : 0 eredményre, és beáll full bekkelni.
Az nagyon kellemetlen volna.
Inkább játszanak nyíltan, akkor egy jó meccsen dőlhet el a továbbjutás.
Ha vezetnek is a meccsen az elején nincs gáz,azt tudjuk nekünk gól kell.
Fontos a mai meccs.
Én is így látom, ha lövünk legalább kettőt, továbbjutunk, ha nem, necces lesz.Cestus írta:A szezon egyik legfontosabb meccsévé avanzsált ez a mai nálam (leginkább a presztízs miatt), jó lenne továbbmenni. Messiékkel a fedélzeten a két gólt szerintem meg fogjuk tudni lőni, csak ne kapjunk többet.Umtiti játszatása hátul például nem tudom, mennyire lenne jó ötlet. Kezdjen inkább még Lenglet most, aztán szombaton meg mehet a másik francia clásicozni, ha bírja.
Én már azzal is megelégednék, ha csak simán BL elődöntőbe jutnánk már, 4 év utánetooka9 írta:Jó lenne nyerni ma, illetve hétvégén végleg elvenni a kedvüket a ligától.
Ezen felül a hab a tortán már csak az lenne, ha a BL elődöntőbe rajtuk keresztül juthatnánk be.

Alapesetben nyilvánvaló, de 9 pont a difi jelenleg a két csapat között. Egy hétvégi madridi siker egyelőre "csak" szorossá tenné a bajnoki versenyfutást. Nálam ott egy x bőven elfér.Samper írta:Nekem a bajnoki a fontosabb Classico.
0-0 az a BL meccs volt. Tudom, nehéz kiigazodni a sok döntetlenünköncsababarca írta:Kicsit félek a mai meccstől, azt hittem 0-0 lett az odavágó, 1-1 azért már nem olyan jó.
Ha megint arra alapozunk, hogy majd Messi megoldja, az bajos lehet.
Idáig eljutottunk, akkor tovább kellene menni, főleg mert a Real az ellenfél. Nagy pofon lenne ellenük kiesni pont, pedig benne van a pakliban.
Tudom sokaknak nem fontos már a kupa, mert nyertük elégszer, de itt inkább a barca-real presztízs ami fontos, és emiatt kellene jól kijönni a maiból.
nehéz lesz, de megcsinálhatjuk, csak nagyon ott kell lenni fejben, és egy percre sem kiengedni.
Kérlek tedd át Matyi a megfelelő topikba. Telóról írok és így eléggé bénázni szoktam.MatyiG írta:Pont ezért a vendég csapat a visszavágónál hosszabbítás esetén 30 perces előnyben van, ha gólt lő. Hazai oldalon az előny a visszavágó ténye, hogy otthon vannak, plusz a 30 percben a hazai környezet.
De ez már off.
Az messze nem akkora előny, mint hogy a vendégnek elég 1 gól és 2-vel kell válaszolni szűk játékidő alatt, illetve elég a továbbiakban bármilyen gólmennyiségű döntetlen, miközben a két meccs alapján teljes egál a párharc.MatyiG írta:Akkor meg a hazai csapat lenne előnyben, mert otthon játszanak 30 percig.Viszont, ha hosszabításra van szükség a 2 meccs alapján, ott már nem kéne számítania, mert nem egyenlőek a feltételek.
Akkor meg a hazai csapat lenne előnyben, mert otthon játszanak 30 percig.Viszont, ha hosszabításra van szükség a 2 meccs alapján, ott már nem kéne számítania, mert nem egyenlőek a feltételek.
Szerintem is tök más lesz Messiékkel ,mert tegnap lényegében egyedül Malcom jelentett veszélyt a csatársorunkból és mégis lőhettünk volna 2-3 gólt.Náluk se olyan jó a védelem ,remélem Marcelot erőlteti jövőhéten is.Cestus írta:Jónak nem jó az eredmény, de nem is mondanám rossznak. Nyílt maradt a párharc szinte teljesen. Én amiatt vagyok bizakodó, hogy Dembélé és Messi visszatérésével nagyobb esélyt látok arra, hogy mi jobbá váljunk (a támadójátékunkat nagyrészt ez a két ember határozza meg), míg a Realnál annyira nem látom, hova tudnák még ezt fokozni.
A Camp Nouban meg általában amúgy is ilyen színtelen-szagtalan döntetleneket játszunk velük.