knor írta:
Ha várunk az eladásával és jövőre is ilyen "jó"lesz akkor ne kapunk érte semmit
Minket ismerve sehogy sem kapnánk érte olyan nagy összeget.
Nem lehet elvitatni, hogy egy nagyon jó képességű játékosról van szó, jobb játékos Ő annál, hogy csak így továbbpasszoljuk. Ha jövőre is kuka, akkor én sem erőltetném, de ha rendbe rakja a dolgait, akkor nagyon sokat tudna még Ő adni a csapatnak.
nagyatyesz írta:Az a baj, hogy ha Valverde marad az edző, akkor továbbra sem fogja megtalálni a helyét. Nem az edzőre fogom a gyenge formáját, mert arról csak ő tehet. De látványosan nem érzi magát komfortosan a csapatban. Márpedig Messi és Suarez jövőre is kezdő lesz, így a Demb-Coutinho valamelyike a padon fog üldögélni és váltogatják egymást mert az előbbi 2 érinthetetlen, játszanak bármilyen gyengén.
Jövőre én már nem hiszem, hogy Suarez ennyi meccset játszana.
Amúgy meg párszor már voltak mind a 4-en a pályán, nem is volt olyan tragédia. Kicsit luxus valamelyiket padra ültetni, de nem lehet minden meccset mind a 4 játékost nyomatni, mert Munir és már Prince-en kívül ha valamelyik kidől akkor nincs csere.
Lehet, hogy ha tudunk jövőre támadót hozni, akkor nyomatni fogja Valverde a 4-2-3-1-et, de amíg a 4 támadó posztra 5 játékos van, addig érthető, hogy nem erőltetjük.
(Okés, ha nagyon akarjuk, akkor Alena-val együtt 6, de én vele még óvatosabban bánnék)
Persze lövésem nincs mi van a háttérben, lehet Valverde 10 támadóval is maradna a 4-3-3 / 4-4-2 vonalon, lehet, hogy nem jön nyáron előre senki.