Azért az a 2002-es brazil csapat is kemény volt: Cafú, Roberto Carlos, Ronaldo, Ronaldinho, Rivaldo.

Ezek után azt hittem, 2006-ban is simán behúzzák a VB-t, bár Rivaldo nem volt, de jöttek a fiatalok, Kaká, Robinho, Adriano stb. Aztán hatalmas csalódás volt, amit nyújtottak, Ronaldo már nem volt a régi, de még mindig a legjobbak között volt, de akkor látszott először, hogy Ronaldinhoval vmi nem okás, Adrianonál is eltört vmi, pedig belőle is brutális játékos lehetett volna. Ott elindult a lejtőn az egész brazil foci. Most ugyan van egy Neymaruk és egy Coutinhojuk, de már ők sem az a szint, mint a régi nagyok, nem beszélve a többiekről. Mennyire durva már, hogy olyan gólvágók, mint Elber, a 2000-es években nem fértek be a válogatottba, nem olyan rég pedig Fred meg Jo féle no name-ek múlták egymást alul csatárként.

Amúgy nem voltam sosem brazil fan, semlegesen álltam hozzájuk, de jó volt nézni a focijukat. Hiányzik is a játékok a mai labdarúgásból.

A másik csapat, akik szintén semlegesek voltak nekem, de szerettem a stílusukat, a hollandok voltak. Náluk talán most végre elindult vmi, igaz, csatártehettségekkel még ők is adósak.