Chino írta:Újabb épületes madridista hozzászólás, ez már tényleg a sírás vagy nevetés kategória.
Most már mondjuk tényleg eső után köpönyeg, de ami számomra a legfurcsább volt és talán legjobban mutatja, hogy mennyire volt "szabályos" a gól az Courtois, sőt úgy en bloc a védők reakciója. Ha van egy minimális kétség is egy gól szabálytalanságával kapcsolatban már mindenki letámadja a bírót, de legalább mutogat stb. Ehhez képest a belgának, akit elvileg akadályoztak és akinél senki sem állt közelebb az esethez, eszébe sem jutott, hogy reklamáljon. Nekem legalábbis először ez volt az érthetetlen, Talán Hajdú B. meg is jegyezte.
Ez pedig megint érdekes, hogy a Marca bíró-szakértője is az ellenkezőjét mondja.
https://www.marca.com/futbol/champions- ... b45f9.html" target="_blank
Ha meg ennyire szabályosak Vasquez öklelését miért nem fújták be Asensio gólja előtt vagy miért nem hagyták végigvinni azt a bizonyos "lest".
Mindenesetre érdekes.
Ettől függetlenül nagy közhely, de az Ajax magát verte meg. Annyi ziccert még kiscsapatok ellen sem nagyon lehet elbarmolni.
De Jong szerintem egész jól játszott, direkt figyeltem, csak éppen nem volt látványos, mert leginkább Schone lépett feljebb, majdnem van de Beek-kel egyvonalba, Frenkie feladata meg inkább a biztosítás/szűrés volt, le is zárta sokszor a passzsávokat, így nem tudták kinek tenni a labdát, ezzel hatékonyabb volt a letámadás is.
Igazából meg is lep, hogy az Ajax edzője még nem is merült fel alternatívaként, remek játékot játszat, és bátran építi be a fiatalokat, tegnap úgy játszottak mint mi legjobb meccseinken, annyi különbséggel hogy olyankor azért Messiék pontosabbak befejezésnél.
Az meg tényleg beszédes, hogy senki sem rohant lest reklamálni, Elkúrtoá is rázta a fejét, tudatosítva magában hogy ezt rendesen elszabta, aztán a bíró meg megtalálja a megoldást.Szerintem a realosok is néztek, hogy most mi van, mi történt hogy meg lettek mentve.
Amúgy képekről nézve, az inkább egyvonal mint les, arról nem beszélve hogy mennyire befolyásolta Courtois tohonya mozgását.
De Ligt tegnap meggyőző volt, nagyon jól fejel, és tudta mikor kell kijönni, jó lenne nyáron megszerezni, főleg ha Umtitinek továbbra sem lesz hosszútávú megoldás a hókuszpókusz
ultrasur : Nem csak Messiről van szó, hanem az egész csapatról. Ha tényleg odateszik magukat akkor képesek bárkit elverni, még egy gyors csapatot is(lásd: Tottenham), de képesek bárki ellen kikapni ha félvállról veszik a mérkőzést(lásd tavaly).Nameg persze attól is függ, hogy még mindig a csigalassú Robit erőlteti Valverde, vagy a villámgyors Semedot.Alba sem nevezhető lassúnak.
Azt meg hogy Piqué és Lenglet nem a leggyorsabbak(melyik csapatnál szélvészek a középhátvédek?) csapatszinten kell megoldani.
Poolt meg Cityt először várjuk meg hogy teljesít, nem-e úgy járnak mint az United.