geridoss írta:Nekem is az Aranycsapat a legnagyobb "vágyam". Gondoljatok vissza az EB-re, milyen hangulat volt az egész országban. Mindig irigyeltem a brazilokat, spanyolokat, németeket, franciákat, hogy milyen érzés lehet az, hogy minden világversenyen esélyesként indulnak, és még az elődöntőben kiesni is csalódás.
Persze van sok játékos, akit megnéznék szívesen "élőben", Ronaldinho miatt kezdtem el focit nézni, Cruyff, Pep, Stoichkov, Baresi, Maradona, Pelé mind-mind meghatározó alakjai a focinak, de Puskásék azért mégiscsak közelebb állnak hozzánk.
Számomra Puskásék "megfoghatatlanok", mert annyira távol állnak attól a képtől, ami a mai állapotok miatt él bennem a magyar fociról. Tényleg hatalmas élmény lehetett, amikor a magyar foci még minden szinten meghatározó volt, de akik már akkor éltek, azoknak milyen fájó lehetett végig nézni a hanyatlást és elviselni a mai nihilt. Mi (legalábbis a legtöbben) meg már ebbe születtünk bele, így könnyebb megemészteni.
De majd hamarosan Barca szurkolóként is koppanunk, hiszen megjósoltáka bölcs madridisták, hogy Messi visszavonulása után törtélemi visszaesés lesz. Pontosabban csak a helyünkre kerülünk, hiszen csak 10 éves a történelmünk, előtte sehol sem voltunk, utána sem leszünk.