Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mondjuk egy bizonyos Rivaldo beférhetett volna, tán Bombarda szintjét hozná!Tim írta:'72 José Alberto Guadarrama, Lilian Thuram, Daniel Prodan, Markus Babbel, João Carlos dos Santos, Zinedine Zidane, Pavel Nedvěd, Luís Figo, Karel Poborský, Goran Vlaović, Mariano Bombarda.
Támadóból nem volt nagy választék, de a középpálya elég ütős még úgy is hogy McManaman kimaradt.
KoSzi FecoooFecooo írta: Ez tetszik, de most én előre kizárnám azt a fórumozót a játékból, aki 87-es...Az nem fair
(Piqué-Messi-Lalyos-Vidal kapásból 87-es)
(
PCsabi írta:Veled egy évben született játékosokból milyen csapatot állítanál össze?
sojal írta:85: Ochoa - Jansen Marcell, Philippe Senderos, Phil Bardsley, Elad Gabai - Mohamed Sissoko, Hedwiges Maduro - Cristiano Ronaldo, Wayne Rooney - Lukas Podolski, Salomon Kalou
Gyengébb védősor, de a támadósor nem rossz.
Én https://en.wikipedia.org/wiki/1972_in_a ... n_football innen puskáztam.visca el barca írta:ezt hol lehet megnézni h ki született az adott évben? gondolom nem mindenki fejből nyomta
Az a baj, én sem tudom, csak azt, hogy Balotellivel születtem egy napon.visca el barca írta:ezt hol lehet megnézni h ki született az adott évben? gondolom nem mindenki fejből nyomta
1991: Bono (Girona) - Alex Sandro, Bartra, Van Dijk, Meunier (napra pontosan) -Thiago, De Bruyne, Kanté - Hazard, Tello, FirminoPCsabi írta:Veled egy évben született játékosokból milyen csapatot állítanál össze?
'95: Rubén Blanco - Kimmich, Skriniar, Lenglet, Lucas Hernández - Lo Celso, Naby Keita, Lemar - Martial, Correa, LozanoPCsabi írta:Veled egy évben született játékosokból milyen csapatot állítanál össze?
Számomra Puskásék "megfoghatatlanok", mert annyira távol állnak attól a képtől, ami a mai állapotok miatt él bennem a magyar fociról. Tényleg hatalmas élmény lehetett, amikor a magyar foci még minden szinten meghatározó volt, de akik már akkor éltek, azoknak milyen fájó lehetett végig nézni a hanyatlást és elviselni a mai nihilt. Mi (legalábbis a legtöbben) meg már ebbe születtünk bele, így könnyebb megemészteni.geridoss írta:Nekem is az Aranycsapat a legnagyobb "vágyam". Gondoljatok vissza az EB-re, milyen hangulat volt az egész országban. Mindig irigyeltem a brazilokat, spanyolokat, németeket, franciákat, hogy milyen érzés lehet az, hogy minden világversenyen esélyesként indulnak, és még az elődöntőben kiesni is csalódás.
Persze van sok játékos, akit megnéznék szívesen "élőben", Ronaldinho miatt kezdtem el focit nézni, Cruyff, Pep, Stoichkov, Baresi, Maradona, Pelé mind-mind meghatározó alakjai a focinak, de Puskásék azért mégiscsak közelebb állnak hozzánk.