Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Sajnos megint egy rossz üzlet. Nem lenne ezzel baj, ha csak be-be csúszna egy ilyen, csak sajnos nagyon ritkán keresünk. Drágábban mérik az ilyen képességű kapusokat, persze értem én, hogy menni akart, de hát akkor is. Ez nem az első ilyen esett.MichaaBee írta:Örülök, hogy sikerül olyan megoldást találni, ami neki is megfelel, viszont sajnálom, hogy nem sikerül pluszosan kijönni az új cserekapusvételből. Cillessen gyakorlatilag bármelyik nagy csapatban kezdő lehetne, csak pechjére sehol sem keresnek most kezdőszintű portást. Neto-t nem ismerem annyira, de azt gondolnám, hogy Cillessen azért csak többet ér nála, főleg ha már a Valencia le is akarta igazolni még azelőtt, hogy Neto felől érdeklődtünk volna.
A visszavágón se lesz. Kb. 6 hét pihi...focista555 írta:Tegnap hogy-hogy nem ő védett? :O
Sajnálom őt, de eddig se ostromolták jó, fizetőképes csapatok, kínálva neki az első kapus szerepet. Ezután se fogják. Nálunk tudja, hogy bíznak benne és ha egyszer Ter Stegen sérülne meg, nem kapkodnánk menő pótlás miatt máshol.MesQueUnClub írta:[INJURY NEWS] In training today the first team player
@JasperCillessen tore a muscle in his right calf and he will now be out for around six weeks
hivatalos
Bőven. 60 millió a kivásárlásija. Mondjuk nem szívesen engedném el, de 40 körül kaphatunk érte, ami jól jöhet. Cserekapust meg lehet kukázni a negyedéért.recrea írta:Amúgy 30-40 milliót ő is tud, ha nyáron pénz kell...ha már gazdasági döntés.
Én megkockáztatom,hogy túl sok első számú sincs,aki ennyire megbízható lenne. Igazából örülök hogy itt van,de nem értem mit keres nálunkMessias2 írta:Van nála jobb második számú kapus jelenleg?
Ha nincs az a 2 bravúr a tizinél, illetve előtte szerintem kiesünk. Nagyon kellett az extra tőle.
A világ legjobb klubjában és egy király városban? Lehet, hogy van akinél ellensúlyozza.PCsabi írta:Ennek az embernek miért jó, hogy csak évi 8-10 meccset játszik a klubcsapatában?