Rivaldo11 írta:Az történt, amit várni lehetett. A fejekben-profizmus ide vagy oda-igenis benne volt, hogy nemrég lesimáztuk őket, és picit kényelmesre vettük a figurát. A madrid viszont hozott egy elég korrekt 45 percet. A második félidőben már jobb volt a helyzet, de az egyenlítő gólt követően érezni lehetett, hogy itt a visszavágóra hagynánk a lényegi dolgokat, amit egyébként meg is értek. Egy egészséges Messivel, Dembouzzal még a bernabeuban is esélyesebbnek érzem magunkat. Egyénileg Piqué, Malcom, és Semedo tetszett, Coutinho rém gyenge, bár még mindig inkább őt hagytam volna fent, minthogy a félsérült Messit becseréljem sétálgatnivagy rossz esetben rásérülni-mert láthatóan messze nem volt rendben Leo.
Szerintem ezt a gyenge Madridot simán meg kellett volna verni, csak fáradtak voltunk vagy egyszerűen nem akartuk ezt a meccset. A lényeg nem haraptak a fiúk, ment itt a nagy fogyatkozás, hogy idén megmutatják BL-ben is mire képeseket, hát ez kb olyan meccs volt, mint tavaly a romai.
A csapatról hihetetlenül látványosan passzolgatunk hátul és még középpályán, szóval jó ezt látni, ez az igazi foci, de támadásainkban semmi veszély nem volt, Malcom-ot emelik ki, hogy jó volt, pedig azaz igazság, hogy a gólján és a Suarez passzon kívül nem sok értékelhető megmozdulása volt.
A többieket hagyjuk is Semedo játszott jól Busquets mutatott még szép megmozdulásokat, meg talán Pique aki uralta a 16-unkál a teret. Artur pedig jó lesz, de köze nincs Xavi játékához, teljesen más.
Szóval, nem voltunk jók, Messivel és Dembelevel jobbak lehetünk, de nélkülük is illett volna mutatni valamit.
Ja és a bíró se volt valami korrekt, a gól előtt szerintem járt volna a 11-es pl.