Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Mennyit játszott idén? 10 percet?PCsabi írta:Direkt spoilerbe tettem, hogy tudjatok előtte tippelni![]()
has the highest 1v1 dribbling success rate in Europe's top 5 leagues (89.13%).
Jó lenne. Az aktuális forma nem nekünk kedvez, néhány játékosunknak nagyon fel kéne javulnia. Remélhetőleg Messi sérülése addigra teljesen elmúlik és Dembelé is 100 százalékos lesz. Suarez nincs formában, de ő az ilyen meccsekre fel szokta szívni magát.csababarca írta:Elkapták a fonalat, gyorsan kupában oda kellene csapni, visszafogni a lendületüket.
Az igazság az, mikor ment a szekér, olyankor azért csapni szoktuk őket, olyankor tudtak szívatni minket, amikor amúgy sem ment jól. 2016-ban, amikor nekik nagyon ment, akkor is csak egy szoros párharcon tudtak verni minket, mikor mi komoly hullámvölgyben voltunk. Most meg messze vannak a 16-os formájuktól, szvsz nem erősebbek, mint tavaly.Azért ez erős kijelentés úgy, hogy 5 hónapja veretlenek voltak a bajnokságban a mai meccsig.
Ők az a csapat, akit soha nem írnék le, akármilyen is a keretük. Amíg Simeone ott van, én parázni fogok tőlük.
Talán nem ez életük szezonja, de én jobban kinézem belőlük a tavaszi robbanást, mint a mostani Realból.
Valahogy így. Plusz el kell hozni a Bernabéuból is legalább egy pontot.recrea írta:Jövő hétvégén jöhet Madridban egy x, és meg is vagyunk remélhetőleg. Plusz el kell verni otthon a Ticot.
Azért ez erős kijelentés úgy, hogy 5 hónapja veretlenek voltak a bajnokságban a mai meccsig.LG írta: Gyenge az Atletico. Legalábbis ami a bajnokságot illeti. Azt is el tudom képzelni, hogy még a második hely sem lesz meg nekik.
Gyenge az Atletico. Legalábbis ami a bajnokságot illeti. Azt is el tudom képzelni, hogy még a második hely sem lesz meg nekik.davi10 írta:Hogy a francba van ekkora mákunk, hogy a botlásainknál idén az Atleticonak se nagyon jön össze ?
Nyilván egyesek bírózni fognak, de nem lehet minden meccset rájuk fogni.
És vezetnek isCestus írta:Sima tizit megúszott a Betis.
Nemtom mi lesz a mai meccsükön, de Morata elég futballbutának tűnik még mindig. Ha ő lesz Costa helyettese a felépüléséig, szerintem nem sok jóra számíthatnak.
Szerk.: a Betis javára meg befújja (jogosan).
és ennek ellenére még tartják magukatMesQueUnClub írta:És a Betis pihentet az Atletico ellen
Szvsz inkább azért jó neki ott mert fontos tagja tud lenni a csapatnak.Nero. írta: Én úgy emlékszem hogy mi mentünk érte tavaly nyáron de a fórum nagyrésze nevetségesnek tartotta.
Szerintem is jó játékos amúgy, gondolom jól érzi magát meg máshol se keresne sokkal többet
Nem mindenkinek a pénz az első
Én úgy emlékszem hogy mi mentünk érte tavaly nyáron de a fórum nagyrésze nevetségesnek tartotta.LG írta:Parejot hogy hogy még nem vitte el nagyobb csapat? Én úgy látom, már évek óta kimagaslik a Valenciából.
Ráadásul elég erős csapattal ,nem is nagyon tartalékoltak.geridoss írta:Kiesett az Atletico a kupából, 3-3-at játszott otthon a Gironával.