Ezt inkább elkerültem volna.
Na mindegy, végülis ha hozzuk a meccseket a bajnoki klasszikusig, akkor ott nem kell megszakadni.(nyilván az AtMa ott van de most a két csapat közti különbséget nézem.)
kupát viszont hozni kellene ellenük, 2 meccsen jobbak vagyunk szerintem, ráadásul otthon nem engedhetjük meg magunknak, hogy lazázzunk, pláne ellenük.
szóval kis előny kiépítésével már jók leszünk.
amúgy látva az odavágó utáni hetek programját, és hogy a visszavágó előtt után milyen meccseink lesznek, jobb lenne ha odaraknánk magunkat teljes erőbedobással, és jól elvernénk őket.
nyilván ha azt hozzuk amit szerdán, akkor továbbjutunk, de ki tudja, az odavágó mondjuk itt van mindjárt, de a visszavágóig történhet akármi.
mindenestre blama lenne kiesni ellenük, nem biztos, hogy jót tenne a szezonunknak, de simán benne van, kezdenek magukra találni ők is, nem becsülném le őket.
Ott febr 27. március 10 között maradhatunk is Madridban.

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."