drobika írta:Nagyon Jó ez a kép. Tényleg köszönet érte. Én bátorkodom azt Mondani,hogy AM azaz Attacking Midfield pozícióban játszott már az utóbbi időben a Poolban. Ennek is utána lehet nézni:) mert ez ment neki a legjobban.
Azt nem írtam, hogy ne játszott volna ott. Azt is írtam, hogy a Poolban már megkezdte a tanulási folyamatot abban a pozícióban, ahova vártuk őt. Ha a flegmázás helyett a hozzászólás tartalmára koncentrálnál, ez nem kerülte volna el a figyelmedet. Itt elengedem a témát.
Chino írta:Ezek a képek is eléggé sánítanak, elég megnézni Ini pozícióját hová teszi. Az a balszélső amit írnak nálunk gyakorlatilag nem is létezik. Akkoriban amolyan 4-2-3-1-et játszott a Pool ahol a center mögött szinte egyvonalban volt a 3 játékos. Ez a balszélső poszt egészen más, mint a mi játékrendszerünkben.
Nálunk is sokszor írták Messit középcsatárnak, pedig köze nem volt hozzá.
Nyilván centire nem lehet meghatározni, ki pontosan hol játszik, meg a játékrendszert sem veszi figyelembe az összehasonlítás. A TM-n meg a belső középpályásokat mindig egy helyre teszi attól függetlenül, hogy a pálya közepétől számítva inkább balra, jobbra, picit előrébb vagy hátrébb helyezkednek el pontosan. Viszont ha felmegyek a Whoscoredra, vagy bármelyik másik statos oldalra, hasonló kép rajzolódik ki akkor is. Egy támadóbb szellemű játékosból próbálunk közép középpályást faragni, és ez nem utólagos okoskodás, mert már a leigazolását megelőző pletykákat látva is sokan vakartuk a fejünket, hogy miért pont ő. Még ha örültünk is az ide hozatalának, mert amúgy fantasztikus játékos.