Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Egyébként is jobb kb. 2 éve.Petr írta:Pedig amikor idén mélyen a két belső védő között játszott, jobb volt, mint Busi.visca el barca írta:Te amennyire rühelled ingyen is odaadnád vkinek
Te amennyire rühelled ingyen is odaadnád vkinekMatyiG írta:Lehet egyedül vagyok vele, de ennyiért elengedném, és hoznám belőle De Ligt-et/Suárez pótlását.Zolika10 írta:Állítólag a Chelsea 78misiér megvásárolná nyáron a mi Ivánunkat.

Ennyiért mindenképp el kell gondolkodni a dolgon, de én speciel kamunak érzem a hírt, már ami az összeget illeti.MatyiG írta:Lehet egyedül vagyok vele, de ennyiért elengedném, és hoznám belőle De Ligt-et/Suárez pótlását.Zolika10 írta:Állítólag a Chelsea 78misiér megvásárolná nyáron a mi Ivánunkat.
Addigra felépül, mire eladjuk.recrea írta:Azért ez elég optimista matekMatyiG írta:Denist el lehet passzolni 20 millió körül, Rafinhát szintén 15-ért minimum, ez már 35, az Everton meg szeret költekezni, 25-öt minimum fognak adni Gomesért szerintem.sérült játékosért 15 milliót...
Azért ez elég optimista matekMatyiG írta:Denist el lehet passzolni 20 millió körül, Rafinhát szintén 15-ért minimum, ez már 35, az Everton meg szeret költekezni, 25-öt minimum fognak adni Gomesért szerintem.
MatyiG írta:Denist el lehet passzolni 20 millió körül, Rafinhát szintén 15-ért minimum, ez már 35, az Everton meg szeret költekezni, 25-öt minimum fognak adni Gomesért szerintem.
Talán ha megkérnénk a Realt, hogy ők rendezzék az értékesítést, a teljes összeg 5 % pedig megkapjákMatyiG írta:Samper, Rafinha, Denis, Gomes pakkért jó lenne a nyáron minimum 60 millió körül kapni.
Sinya22 írta:Sampernek sem hiszem hogy lesz most már itt bármiféle esélye bekerülni. Elvileg egészséges már,szóval lehet majd év végén kap esély bajnokin,de a sérülései miatt nem lehet rá építeni.
recrea írta: Denis, Rafi, Arda, Gomes...Douglas elment már?![]()
Ki van még?
Ma megvette a PSG Paredest a Zenitből 40 millióért, gyanítom a kezdőbe, 24 éves vkp a srác, nem is a rosszabb fajtából, kapuhoz is elég sokszor felér.Cestus írta:Hát ildomos lenne nekik. Viszont azok alapján amiket olvastam, olyan szinten felégette a hidakat már a PSG vezetőségével, hogy inkább lelátóztatják tovább dacból szerintem.MessiNeymarSuarez írta:Szerintem nagyon át fogja gondolni a PSG a további lelátóztatását.
Neymar kidőlt, Verratti szintén, pedig Verrattival sincsenek meg a KP-n, ha komolyan gondolják a BL menetelt akkor muszáj lesz reaktiválni Rabiotot, akivel bővülnének egy olyan játékossal, aki mindenképp meg akarja mutatni Európának, hogy érdemes leigazolni(feltéve ha mi nem intéztük már el fű alatt persze)