Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Nem unottan játszik, hanem görcsösen. Egyre frusztráltabb a srác. Ezért mondom, hogy lehet, jót tenne neki egy két hetes hazaút, hogy új impulzusokat kapjon, kizökkenjen, elterelje a figyelmét a dologról.nagyatyesz írta: Én továbbra sem mondok le róla, de ideje lenne villantania valamit, ha nem is gólokban, gólpasszokban, de első lépésként ha az akarás látszana rajta én már azzal is beérném.
Azért remélem nem leszel szomorú, ha sikerül valahogy.drobika írta:Kíváncsi leszek arra a széttépésre:)
Ugyanezzel a csatártrioval fogunk fellépni.Cou ugyanúgy szenvedni fog a bal oldalon csatárként.
Szerintem is túlzás ez már. Van a hipotetikus Coutinho-Busquets-Arthur középpálya, amin átmennének, mint kés a vajon, de ez meg már a másik véglet. Most tele van a középpályánk box-to-boxokkal, de így meg a labdát nem tudjuk megtartani. Arthur tényleg kell oda.Stalkyard írta:Nagy meccseken ezt a Rakitic-Busquets-Vidal kp-t remelem elfelejti EV. Egy Girona szetszedte őket, labdát nem tudtak tartani, se kihozni. Cserébe még át is rohantak rajtuk minden gond nélkül. Arthur nélkülözhetetlen ebbe a csapatba, vagy Vidal, vagy Rakitic kárára (és tudjuk Ernőnél ez mit jelent), ha a saját játékunkat akarjuk jatszani.
Csak a City (62) meg a PSG (66) rúgott több gólt a Barcánál (58). Ez most egy fos meccs volt tőlünk, de épp mostanában voltak nagyon jók is. Remélhetőleg a tegnapi lötyögés annak szólt, hogy szerdán széttépjük a Sevillát otthon.drobika írta:Ezzel a nyögvenyelős, alibizős focival már a Lyont sem fogjuk túlélni. A tegnapi meccsen simét óriási szerencsénk volt.
Lehet, hogy balszélsőnek írják, de a Liverpoolban nem azonos azzal amit itt játszik, távolról sem ugyanaz a pozíció. Ahogy pl. Busquets-et sem lehet egy masszív vkp-val összevetni pedig papíron egy az egyben az a poszt.[/quote]Chino írta:Így van.
@drobika ne vedd személyeskedésnek kérlek, de szörnyen fárasztó minden topicban csak azt olvasni, hogy Valverde hülye és Coutinho csak középpályásként tud jól játszani. Mielőtt ilyeneket állítanál, legalább nézd meg a transfermarkt statisztikáit. Évekre visszamenőleg meg tudod nézni, hogy minden szezonban balszélsőként játszott legtöbbet. Egyszerűen pocsék formában van és nem érzi a játékunkat, ennyi.
Meg elnézve OD játékát az elmúlt időszakban, lehet utána se lesz sok.MichaaBee írta:Na most amíg nálunk itt van Messi, addig erre esélye sem lesz.
Viszont nem is azt játszotta a 'Poolban sem, amit itt Iniesta. Ergo tulajdonképpen ami feküdne neki, az nálunk nem létezik, vagy esetleg Messi játssza be azt a posztot 10x jobban, mint ő. Szerintem Coutinho akkor igazán jó, ha nála van a karmesteri pálca és szabadon mozoghat bárhova, de nem kell sokat védekeznie. Na most amíg nálunk itt van Messi, addig erre esélye sem lesz.Chino írta:Lehet, hogy balszélsőnek írják, de a Liverpoolban nem azonos azzal amit itt játszik, távolról sem ugyanaz a pozíció. Ahogy pl. Busquets-et sem lehet egy masszív vkp-val összevetni pedig papíron egy az egyben az a poszt.
Így van.Grimaldo írta:Coutinho karrierje során 149 alkalommal játszott ezen a poszton ,ebből 99szer a Liverpoolban,de gondolom Klopp meg Rodgers is totál alkalmatlan volt...drobika írta:Teljesen egyetértek Casablanca hozzászólásával.
Elképesztő volt látni ezt a mai játékot immáron sokadszorra.
A piros egyértelműen túlzás volt,ezzel behúztuk a meccset.
A Girona abszolút oariban volt játékban, és piszok szerencsénk volt.
Coutinho.Nem akarom hogy kizárjanak a fórumból,de akkor is elmondom.
Cou nem baloldali csatár! Valverde teljesen abnormális amit vele csinál.Ennek elmenetel lesz a vége és ez teljesen egyértelmű edzői hiba,vagy szándékosan égeti a srácot.
Éljen EV.,aki új szintre emelte a játékunkat.
Én is!!!Cestus írta:Behalok.drobika írta:Teljesen egyetértek Casablanca hozzászólásával.![]()
Behalok.drobika írta:Teljesen egyetértek Casablanca hozzászólásával.
Coutinho karrierje során 149 alkalommal játszott ezen a poszton ,ebből 99szer a Liverpoolban,de gondolom Klopp meg Rodgers is totál alkalmatlan volt...drobika írta:Teljesen egyetértek Casablanca hozzászólásával.
Elképesztő volt látni ezt a mai játékot immáron sokadszorra.
A piros egyértelműen túlzás volt,ezzel behúztuk a meccset.
A Girona abszolút oariban volt játékban, és piszok szerencsénk volt.
Coutinho.Nem akarom hogy kizárjanak a fórumból,de akkor is elmondom.
Cou nem baloldali csatár! Valverde teljesen abnormális amit vele csinál.Ennek elmenetel lesz a vége és ez teljesen egyértelmű edzői hiba,vagy szándékosan égeti a srácot.
Éljen EV.,aki új szintre emelte a játékunkat.
Elvileg szabadna neki játszani a kupában most, a Real is úgy játszatta kupameccsen Lucas Vázquezt, hogy a meccset megelőző bajnokin pirosat kapott. Chumival azt hiszem az volt a gond, hogy utánpótláscsapatban volt vele hasonló, és ott kicsit mások a szabályok.grgly50 írta:A Levante ellen Chumi szerepeltetése miatt is nagy vita volt. Ő is bajnokin gyűjtött be öt sárgát. Azt akarta a Levante érvényesítetni a CDR-ben.
A Levante ellen Chumi szerepeltetése miatt is nagy vita volt. Ő is bajnokin gyűjtött be öt sárgát. Azt akarta a Levante érvényesítetni a CDR-ben.Grimaldo írta:A kommentátor azt mondta ,hogy ez az ötödik sárgája,ha igaz akkor a hétvégi meccset kell kihagynia ,a kupameccsen játszhat.grgly50 írta:
Egyetértek a bejegyzéssel. Rakitic szerintem is egyik erőssége volt a csapatnak.
A sárga lap kérdésén gondolkodtam el. Busi játszhat a Sevilla ellen? Ha nem, akkor egy hét múlva igen? Tud erről valaki valamit?
A kommentátor azt mondta ,hogy ez az ötödik sárgája,ha igaz akkor a hétvégi meccset kell kihagynia ,a kupameccsen játszhat.grgly50 írta:
Egyetértek a bejegyzéssel. Rakitic szerintem is egyik erőssége volt a csapatnak.
A sárga lap kérdésén gondolkodtam el. Busi játszhat a Sevilla ellen? Ha nem, akkor egy hét múlva igen? Tud erről valaki valamit?
Azért az elég erős ,hogy végig domináltukbarlacy írta:A meccset végig domináltuk,az eredmény a Gironának hízelgő.
Az egyéni hibák is belefértek,feltűnő,hogy már nemcsak Luis de Coutinho is elbénázza a ziccereket...A csapatban ma nekem Rakitic volt, aki szürke volt.