A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
Igen, de januárban, februárban három naponta jönnek a meccsek. Piquéék sem játszanak végig 4 meccset három naponta.csababarca írta:Jah igen, most játszott 2 meccset végig, előtte meg 3 bajnokin egy félidőt összesen, nagyon el lehet fáradva így január környékén.![]()
ennyi erővel senki ne játsszon, Vidal, Piqué, Rakitic, Lenglet, Arthur legalább annyit játszottak mostanában mint ő.
Ja, kell most neki egy kis pihenő, mert Dembélé sérüléséig kezdeni fog a bajnokikon, plusz a visszavágón is valószínűleg.Stalkyard írta:Mondjuk Coutinho folyamatosan játszott az elmúlt meccseken, és mivel Dembele sérült, egészen biztosan kezdeni fog a hétvégi bajnokin is...Tényleg nagyon meglepő, hogy most pihen.
Ezt pont a hétvégi meccs után?visca el barca írta:elől elég vékonykák vagyunk, cou még így gyenge formában is befért volna. inkább ő mint a színtelen-szagtalan alena.

Szerintem meg ugyanaz lesz mint hétvégén. Alená szinte egy az egyben megpróbálta átvenni Messi szerepét (helyette is jött be talán), Suarez mögött és a kp előtt nyomta. Jó megmozdulásai voltak, szóval inkább 4-3-1-2-nek tűnik ez elsőre.MatyiG írta:Mit ittál, Gyuluska?
4-4-2 lesz ebből szerintem.
Alená---Rakitic---Arthur---Vidal
------Malcom--------Prince

Cestus írta:Barcelona XI v Sevilla: Cillessen; Semedo, Piqué, Lenglet, Sergi Roberto; Arturo Vidal, Rakitic, Arthur; Malcom, Prince, Aleñá
Na itt van írásban is, csak nem volt kedvem kitalálni, hogy lesz.Egy 4-4-2-nek tűnik négy középpályással.
Előzetesen 19 fős volt a keret, szóval valakinek ki kellett maradni. Benne van, hogy még januárban viszi az Arsenal, de szerintem maradni fog nyárig.Lehet tudni, hogy miért került ki Denis? Valami biznisz van kialakulóban?
Jogos, sorry, akkor ezt benéztem. És tényleg az első Levante ellenin is a brazil kezdett és Denis csak csere volt.MatyiG írta: Denis kikerült a keretből, nem utazott el.
Meg amúgy is hétvégén Dembélé helyére Malcom jött, miért menne most Denis?
Denis kikerült a keretből, nem utazott el.terrer írta:Szerintem 4-3-3 lesz középen Rakitic, Vidal és Arthur elöl Cou, Denis és Lajos vagy esetleg 4-4-2 Denis helyett Boatenggel. Nem hiszem, hogy Malcom kezdene Denis az utobbi meccsek alapján előtte van a sorban (EV-nél).
Én azt is el tudom képzelni, hogy 4-4-2 lesz, Lajos-Boateng párossal elől. Amennyire szereti EV Malcomot.csababarca írta:Beteheti, de van egy csomó opció kp-ra.
Rakitic, Arthur, Vidal kp-t kéne használni.
Elől meg Coutinho, Lajos, Malcom mehet.
Vagy egy extra kp, és akkor Malcom pad.
Denist nem akarom meglátni még 5 percre sem a pályán.