Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Te értetted félre. Nem hiszem, hogy Prince jobb lesz támadóként, mint Lenglet védőként, így tiszta?palesz77 írta:Lemaradtam valamiről? Lenglet nem igazán vált be szerinted, vagy én értem félre?MatyiG írta:Prince meg nem hiszem, hogy jobban beválik a posztján, mint hátul Lenglet, de ne legyen igazam.
tényleg. vén csataló már az öregPCsabi írta:Viccelsz, Rabiot akkor már 33 éves lesz, benne max. 5 év van még...visca el barca írta:rabiot még jön, arthur megtanul előrefelé játszani, de jong beválik és 10 évre meg is vagyunk![]()
Viccelsz, Rabiot akkor már 33 éves lesz, benne max. 5 év van még...visca el barca írta:rabiot még jön, arthur megtanul előrefelé játszani, de jong beválik és 10 évre meg is vagyunk
Riaola...soadroli írta:elvileg de Ligt is hozzánk akar jönni.
Vagy az Everton is észre vette ,hogy André Gomesben benne van egy aranylaba és megveszik 100 millióértMesQueUnClub írta:A holland lapok már be is dobták hogy 90-ért de Ligt-ot is hozni akarjukVidal mellé Boateng azért kellett ezek szerint hogy kiraboljanak egy bankot közösen
Van a két játékos esetében egy kicsit nagyobb teljesítménybeli különbség. Piqué esik vissza, de legalábbis hullámzó a teljesítménye.MatyiG írta: Ha azt nézed, Piqué is megoldja még 1-2 szezonra, ugyanannyi idősek. Prince meg nem hiszem, hogy jobban beválik a posztján, mint hátul Lenglet, de ne legyen igazam. Na mindegy, ez még úgyis azon is fog múlni, hogy Umtitinek milyen a térde. Persze én sem szomorkodnék, ha jönne De Ligt, csak nem látok benne logikát, ha már jött Todibo. Ugyanolyan típusú védők nagyjából.