Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Vasember 1 max ami nekem nézhető volt.Példának felhoznám a Marvel moziverzumot, amely jelenleg 20 összefüggő filmből áll.
Van a 20 film közül olyan, ami nem üti meg a szintet? Persze, hogy van, de állítom, többségben vannak a remek filmek.
Fekete parduc mit keres ott?MatyiG írta:Oscar-jelölések megvannak? A két zenés filmből nyeri meg valamelyik szerintem.
Pedig tényleg így van.visca el barca írta:what?lemaradtam valamiről?
what?geridoss írta:de hatalmas érdemei vannak a magyar mozifilmek felemelkedésében.
Te írtad, hogy a 10-15 milliós film helyett 50-60 milliós költségvetésű film lenne jó marketinggel.csababarca írta:https://screenrant.com/avengers-infinit ... ng-record/
Nyilván nem töbszöröse de akár fele is lehet a budget-nek.
Ez a bor kortyolgató-jazz zenét hallgató párhuzam tetszett, és is ezt látom ilyenkor magam előtt az önjelölt filmkritikusokról.
A HP az fantasy (mint pl. Gyűrűk ura), regényen alapul ugyebár.MatyiG írta:Nekem a Harry Potter-szérián kívül csak a Batman-trilógia az, amit szívesen megnézek, és szuperhősös. Bár lehet, hogy a Harry Potter sem számít ide.
Ohh bizony nagyon sokat számít a marketing. Óriási összegek repkednek ebben a témában.MatyiG írta: @csababarca: nem értek hozzá, de szerintem nem lesz a reklámok miatt többszöröse a költségvetése a filmnek