Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én ettől a meccstől vagyok Barca szurkolóChino írta:Nekem a VB-n vált igazi kedvencemmé, bár ez igazán később tudatosult bennem. Még a nevét sem tudtam, csak amikor 10 éves fejjel az "öregekkel" leültem nézni a meccseket ámultam rajta. A Barcaban sajnos már nem sokat láttam, de ez a momentum egyszerűen beleégett az agyamba. VHS-en legalább 50x visszanéztem már:
1:35-től
https://www.youtube.com/watch?v=GZ3F-IMQIJM" target="_blank
Ez egészen biztos. Mára önmaga paródiája a viselkedése alapján, de fénykorában szájtátva néztem minden mozdulatát a pályán. Én éppen ezért teljesen másként gondolok rá, mint akik csak youtube videók és negatív újságcikkek alapján alkotnak véleményt. Sajnálatos, hogy abban az időben nem volt még külföldi meccsek közvetítése.LG írta: Pl. Maradona számomra nagyon antipatikus, de ha fénykorában látom, lehet teljesen más véleménnyel lennék róla.
Nekem a VB-n vált igazi kedvencemmé, bár ez igazán később tudatosult bennem. Még a nevét sem tudtam, csak amikor 10 éves fejjel az "öregekkel" leültem nézni a meccseket ámultam rajta. A Barcaban sajnos már nem sokat láttam, de ez a momentum egyszerűen beleégett az agyamba. VHS-en legalább 50x visszanéztem már:LG írta:Szintén. Amit olvastam és hallottam róla, illetve a nyilatkozatai alapján valószínűleg nagy kedvencem lett volna. Még régebbről meg nagy valószínűséggel Cruyff.Petr írta:Stoichkov, sajnos lemaradtam róla.
De egyébként nem lehet tudni. Pl. Maradona számomra nagyon antipatikus, de ha fénykorában látom, lehet teljesen más véleménnyel lennék róla.
Pintér Attila. Szerintem ő olyan karakter lehetett a maga idejében, mint később nálunk Puyol.Van olyan játékos, akit ha láttatok volna élőben játszani, a kedvencetek lehetett volna?
Szintén. Amit olvastam és hallottam róla, illetve a nyilatkozatai alapján valószínűleg nagy kedvencem lett volna. Még régebbről meg nagy valószínűséggel Cruyff.Petr írta:Stoichkov, sajnos lemaradtam róla.
Behülyítették a tevések, hogy a Barca egy süllyedő hajó, nem véletlen vertek el 4-0-ra minket, és hogy milyen gyenge játékosokat veszünk(akkoriban ez félig igaz is volt...), miközben ők mekkora projektba vágtak ahol ő lehet a kiskirály, és ezt be is vette..Sinya22 írta:Mai napig nem bírom felfogni,hogy mehetett oda. Persze,pénz,meg messi árnyék,de nem volt ő itt árnyékban egyáltalán. Úgy emelkedett ki,hogy volt egy Suarez és Messi is a csapatban,meg ott volt még a ligában egy nem gyenge CR. Még is sokszor ő volt a különbség, közönség is szerette,mert amikor odafigyelt a játékra akkor nem csak eredményesen játszott,hanem úgy ahogy nagyon kevesek. Érthetetlen.
Persze, azért azt nem mondom, hogy Messi-CR szint, de termel azért. A Ligue unben mondjuk PSG-sként könnyű, az mindent elmond az ottani viszonyokról, hogy középpálya nélkül mennek 15-20 ponttal az első helyen.Varatrix írta:De annyira nem brain fák az a mutató. A francia kicsiket se tömi ki olyan durván. Messi 26 évesen 50-60 gólokra ment. És nyugodt szívvel hasonlítom hozzá, mert Neymar magát ide értékeli. Valójában az marad mint Ibrahimovic, Ribery, Ronbben, Snejder stb... premier plánból nézheted a két nagyfiút.
Na igen, és mire a két alien félreállna, addig végleg beérik Bappé, Dembele, és ellopják a showt!Cestus írta:Hát igen. Az a gond, hogy lassan már nem fiú ő.
De annyira nem brain fák az a mutató. A francia kicsiket se tömi ki olyan durván. Messi 26 évesen 50-60 gólokra ment. És nyugodt szívvel hasonlítom hozzá, mert Neymar magát ide értékeli. Valójában az marad mint Ibrahimovic, Ribery, Ronbben, Snejder stb... premier plánból nézheted a két nagyfiút.Hatalmas hiba volt neki eljönni innen, de szerintem ezt ő tudja a legjobban. Azóta valahogy semmi nem jön össze neki, pedig nagyon durva mutatói vannak (ahogy idén Messinek is).
Hatalmas hiba volt neki eljönni innen, de szerintem ezt ő tudja a legjobban. Azóta valahogy semmi nem jön össze neki, pedig nagyon durva mutatói vannak (ahogy idén Messinek is).Stalkyard írta:Ha idén se lesz tényező a BL-ben a PSG-vel, az remélem sok játékos szemében beárazza a nagy párizsi projektet, és kétszer is meggondolják, elmennek-e a francia ligába karrier-öngyilkosságot elkövetni. Sérülést nem kívánok neki, ahogy senkinek, de nem tudok nem kárörvendeni azon, ahogy szépen látványosan belesül ebbe a kalandba. Na sebaj, vásárold ki magad innen is katari pénzből fiam. Oh, wait...![]()
Neymar és Verratti mennyi időre offosak?Cestus írta:Neymar is megsérült. Így nehéz lesz neki aranylabdát szerezni, ha mindig a szezon azon részében éri valami sérülés, amikor figyelnek az emberek. A PSG meg nagyon nehéz helyzetbe került.
Hát igen. Az a gond, hogy lassan már nem fiú ő.Varatrix írta:Cak hát Messiset, meg Ronaldósat játszik a fiú, és ott akar lenni a kupában is amikor kitömhetik a kis csapatokat, így nem pihen soha. Csak hát ezek szerint nem olyan jó a fizikuma, mint a két földönkívülinek, de még Bappé is erősebbnek tűnik ilyen tekintetben.
Cak hát Messiset, meg Ronaldósat játszik a fiú, és ott akar lenni a kupában is amikor kitömhetik a kis csapatokat, így nem pihen soha. Csak hát ezek szerint nem olyan jó a fizikuma, mint a két földönkívülinek, de még Bappé is erősebbnek tűnik ilyen tekintetben.Cestus írta:Neymar is megsérült. Így nehéz lesz neki aranylabdát szerezni, ha mindig a szezon azon részében éri valami sérülés, amikor figyelnek az emberek. A PSG meg nagyon nehéz helyzetbe került.
Verratti meddig offos?Már csak ezért is el kéne most hozni Rabiotot, hogy még véletlen se vessék be vészesetredavi10 írta:Verratti kidőlt, a Rabiot-sztorival meg saját magukat lőtték lábon.
Kp-n simán vernénk őket, a védelmünk meg úgy néz ki rendbejött annyira, hogy ne kelljene félnünk tőlük. Neymar meg nem hiszem, hogy nagyon villogna ellenünk, fejben szerintem gyengébb ennél, Messi szigorúan ránézne és behúzná fülét-farkát.
Nem sajnálnám, ha összesorsolnának minket, pláne, hogy megint megy a huzavona velük a De Jong-Rabiot kettősért. Ha előbbi odaigazol, legalább kapna egy leckét.
Az odavágón mondjuk jobbak voltak a RM-nál, csak kihagytak mindent, aztán kaptak két elég szerencsétlen gólt.csababarca írta:Tavaly is ezt hittük hogy komoly erő, aztán sansztalanul kiestek.
Egyetértek. Hiába a brutál támadósor, a kp-n meg lehet őket fogni. Vidalék megeszik őket.Cestus írta:Verrattinak komoly sérülése van, azt olvastam. Így a BL-nek lényegében középpályás nélkül mennek neki, így sokat nem jósolok nekik.