A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
Az utóbbi rész kicsit hihetetlennek tűnt, ezért utánanéztem.Csak nagy bajnokságok természetesen.visca el barca írta:kaphattunk volna könnyebbet is, de le kell őket nyomni. nekem igenis kell a kupa, ha megnyerjük mi leszünk a világtörténelem első csapata akik zsinórban 5öt húztak be

Valahol meg azt olvasom, hogy szinte biztos hogy kizárnak minket. Jó nagy kavar van a szabályok körül, az biztosCestus írta:Állítólag Carmen Pérez bírónő (a vezetékneve nem sok jót sejtet) ma négykor (más források szerint már 13:30-kor)hozza meg az ítéletét a Chumi-ügyben. Várhatóan elutasítja a Levante feljelentését.
Oké, ennyi erővel akkor senki sem nehéz, mert a Valencia stabil alsóházi csapat idén, a Real kb. a Castillát tudja feltenni, ha összesorsolnak minket (a hírek szerint ráadásul továbbra sincs edzője), a Sevillát meg már évek óta csak akkor nem verjük el, amikor nem akarjuk.visca el barca írta:girona, betis, getafe espanyol mitől lenne nehéz? attól h a betis 100 évente egyszer megvert idén minket? vagy mitől?Cestus írta:már csak nehéz ellenfelek maradtak: Girona, Getafe, Sevilla, Real, Valencia, Betis, Espanyol.
Ez szerintem is így van. A nagyok ellen 100%-on pörögve egy zseni, de a hokimeccseken túltolja Rakiticcsel együtt a lötyögést ott középen, és ebből szokott bajunk származni.csababarca írta:komolyabb ellenfelek ellen kell, de a kicsik ellen beletojik az egészbe, és csak alibizik.
ilyen csapatok ellen egyértelműen jobb, ha nem játszik.Vakmacska írta: Nekem tűnik csak úgy, h Busi nélkül jobb a kp?
girona, betis, getafe espanyol mitől lenne nehéz? attól h a betis 100 évente egyszer megvert idén minket? vagy mitől?Cestus írta:már csak nehéz ellenfelek maradtak: Girona, Getafe, Sevilla, Real, Valencia, Betis, Espanyol.

Nem teljesen vág ide, de már többször eszembe jutott, hogy a Barca B ifjúsági csapatnak számít? Van ott valami kikötés az életkorra? Mert ugyanabban a bajnokságban szerepel, mint más nagy csapat: most éppen a 3. osztályban, de volt már 2. osztályban is.Cestus írta:Ahogy én olvastam, nem teljesen ugyanaz az esetünk, mint a Realnak Lucas Vázquez játszatása, mert Chumi a B-ben játszik, és az ifjúsági csapatokra kicsit más szabályok vonatkoznak, .