Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Úgy értetted, hogy csak Arthur, ugye?Stalkyard írta:Nem csak neked. Arthur és Rakitic remekül mozgatják a csapatot, Vidal mezőnymunkáját meg jelenleg senki más nem tudja produkálni a keretből. Nalam a Busi-Rakitic kezdobol egy lenne csak a pályán.Vakmacska írta:Lajos is pályára állította a lasztit a Föld körül.
Nekem tűnik csak úgy, h Busi nélkül jobb a kp?
Minimális az esély rá.Kubla9 írta:Nem csodálkoznék ha kizárnának minket a kupából.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nem lesz 3-0 oda, vagy kizárnak, vagy nem.davi10 írta:Az utóbbi 3 félidőnk kifejezetten élvezhető volt, remélem ez nem csak átmeneti, hanem végre tényleg összeállt a csapat.
Ha nem hozza be Lajost, akkor még egy ilyen Coutinho-val is lőhettünk volna még vagy 3-at.
Nyugodtabb lettem volna, ha legalább 4-gyel nyerünk, így ha a Levante rinyája miatt esetleg odaadnák nekik az első meccset 3-0ra (bár ezt eléggé kétlem), akkor is be lennénk biztosítva.
Nem csak neked. Arthur és Rakitic remekül mozgatják a csapatot, Vidal mezőnymunkáját meg jelenleg senki más nem tudja produkálni a keretből. Nalam a Busi-Rakitic kezdobol egy lenne csak a pályán.Vakmacska írta:Lajos is pályára állította a lasztit a Föld körül.
Nekem tűnik csak úgy, h Busi nélkül jobb a kp?
jól? akkor milyen mikor rosszul?Vakmacska írta:DS-zel mi történt, hogy most ilyen jól tolja?