Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És még a kapuhoz is felér.Zozzy 5 írta:én is azt néztem, hogy ez a csávó, mint egy pióca, úgy tapad az ellenfélre, agresszív és határozott, a kocogást meg nem ismeri, minimum tempósan vagy sprintben közlekedik.corol írta:Ez az őrült viking Vidal meg mindenütt ott van.
én is azt néztem, hogy ez a csávó, mint egy pióca, úgy tapad az ellenfélre, agresszív és határozott, a kocogást meg nem ismeri, minimum tempósan vagy sprintben közlekedik. nagyon kellett már egy ilyen ember a középpályára, sztem Davids volt az uccsó ilyen, ő sem éppen haszontalan.corol írta:Ez az őrült viking Vidal meg mindenütt ott van.
Ritka jelenség, hogy Messi rontja el a befejezést mások forintos labdája utánStalkyard írta:Dembele zseniális. Az a robbanekonysag... Messi meg iszonyat indiszponált, főleg a befejezeseknel.
Kupában kizárnak érte ,de itt nincs erről szó ,csak nem volt mit írni aztán kellett egy "hír"...Subinho írta:A legrosszabb, hogy az előző meccset 3-0-al jegyzőkönyvezik, így 3 gólt kell ledolgozni. Ha akkor kiesünk, az nem kizárás...
"Ha egy klub jogosulatlanul szerepeltet egy játékost egy mérkőzésen, a győzelmet 3–0-ás gólkülönbséggel a másik csapat javára kell ítélni”.