Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Te melyik meccset nézed?drobika írta:A szezon leggyengébb teljesítménye
Ezt tavaly elég sokszor mondtuk és lásd mi lettVakmacska írta:Elég langyos a meccs, a fiúk már most tartalékolnak a nagy menetelésre
Vagy csak Dembelét pihenteti, ő is sokat játszott mostanában.(szerencsére)davi10 írta:Remélem ez nem csak egy gesztus a brazil felé, hogy ne lépjen a Unitedbe (már ha ennek tényleg volt valóságalapja) vagy a szurkolók felé, hogy minden rendben, hanem valóban kiérdemelte az edzésen, hogy egy jó formában lévő Dembelé helyett kezdjen.
Kíváncsi leszek a jobbosra, se Semedo, se Dembele, nem hiszem, hogy sok támadást fogunk azon az oldalon vezetni...
Bárkivel fogadok az alábbi cserékbe:
Dembele - Coutinho
Vidal - Arthur
Semedo - Robi

Aztán ha megint 15 labdaeladása lesz egy meccsen, akkor tényleg nagy gödörben van csórikám.soadroli írta:Barca XI: Ter Stegen; S. Roberto, Pique, Lenglet, Alba; Busquets, Rakitic, Vidal; Messi, Suarez, Coutinho
na Coutinho megkapja az esélyt
Vidal helyett Arthur kezd.soadroli írta:Barca XI: Ter Stegen; S. Roberto, Pique, Lenglet, Alba; Busquets, Rakitic, Vidal; Messi, Suarez, Coutinho
na Coutinho megkapja az esélyt

Nekem szenvedés, de akkor az én ízlésemmel van bajvisca el barca írta:![]()
recrea, még mindig a roma elleni sokkot próbálod kiheverni?![]()
szerintem itt néhányan túltolják a biciklit, azért annyira nem szenvedés barca meccset nézni....(jó, mondjuk élvezni én se élvezem)