A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
Miért, a visszavágóra ki se állunk?Pavel írta:
Ha így folytatják nem lesz sűrű.
Ha így folytatják nem lesz sűrű.Stalkyard írta:A következő három hétben viszont nem egy meccs lesz. Sűrű a program januárban, lehet idén nem kellene szét hajtani a kezdőt az év elején.Pavel írta:Valaki elmondja mi ez a nagy rotálás?
Az elmúlt 3 hétben 1 meccs volt. A Levantének meg fekszik a játékunk.
Egy gólt be kell tuszkolni valahogy.
A következő három hétben viszont nem egy meccs lesz. Sűrű a program januárban, lehet idén nem kellene szét hajtani a kezdőt az év elején.Pavel írta:Valaki elmondja mi ez a nagy rotálás?
Az elmúlt 3 hétben 1 meccs volt. A Levantének meg fekszik a játékunk.
Egy gólt be kell tuszkolni valahogy.

Alenenal? Bárki, nekem Ő olyan mint SR, fut meg küzd, de ennyi, szürke a játéka. Innentől kezdve nálam bármelyik középpályásunk lehet előtte.Samper írta:Ki jobb Alenanál? Mikor teszteljük le Chumit, ha nem most?zknym írta: Ha Alenat meg Chumit valakire ki tudnánk cserélninem is izgulnék a meccs miatt, így viszont a támadóinknak nagyon fel kell szívniuk magukat.
+1, valamint drukkolok, hogy Coutinho végre magához térjenSinya22 írta:Én mondjuk Puig miatt várom legjobban,neki úgy sincs máshol esélye,max ha nagyon hamar bajnokok lennék a végén,de az még messze van. Mondjuk nem hiszem hogy kezd,de majd kap megint 30 percet. Meg Murillora is kíváncsi vagyok,sose láttam még játszani.
Ki jobb Alenanál? Mikor teszteljük le Chumit, ha nem most?zknym írta: Ha Alenat meg Chumit valakire ki tudnánk cserélninem is izgulnék a meccs miatt, így viszont a támadóinknak nagyon fel kell szívniuk magukat.