pbence írta:Ha munir távozik télen fel kell hozni abel ruizt a támadósorban bárhol bevethető játékos(meg malcom is mehetne mert 5 támadó elég lenne)
Na ezzel én nagyon nem értek egyet, Abel egyelőre olyan szinten gyenge fejben, hogy szerintem nagyon nem kéne a felnőtteknél erőltetni. A B-ben se mutatott eddig semmi meggyőzőt konstans szinten a 2 éve alatt, 1-1 villanása van néha, de amúgy nagyon harmatos. Mezőnybe még csak-csak elmegy, de a 16-oson belül.. Nekem nagy csalódás amit az elmúlt 2 szezonban produkál, az első csapat szintjétől jelenleg nagyon messze van szerintem, még csereként is.
pbence írta:Collado hiába tehetséges de valverde egyenlőre semmibe veszi(eddig lehetőséget sem kapott)
Én ebbe se látok sok problémát hogy őszinte legyek, itt van előtte Riqui és Alená is, akik sokkal ígéretesebbnek tűnnek az eddigiek alapján, sajnos várható volt, hogy sok sót ő így nem fog megenni a nagyoknál. Tényleg ügyes gyerek amúgy, de szerintem pont egy szinttel gyengébb, mint ami ide kéne.
Samper írta:Aki ismeri a B-t, a szerint ki való előbb utóbb az A -ba? Puig? Chumi? Araújo? Miranda? O. Busquets? Collado? - Eserleg másvalaki?
Én a Riqui-Alená duón és Mirandán kívül Moreyre - jobbhátvéd - leszek még nagyon kíváncsi, hamarosan visszatér végre a sérüléséből. Nem lesz egyszerű dolga mondjuk, mert Wague nagyon jól teljesít eddig, kettejük közül simán kinézhet, hogy kupameccsekre vagy pihentetni feljön valamelyikük a közeljövőben. Mondjuk Morey kicsit Cucu beütésű sajna stílusra, meglátjuk majd, hogy mennyire fejlődik védekezésben. Támadni viszont nagyon tud.
A fent említett 4-5 játékoson kívül én amúgy nem nagyon tudom elképzelni, hogy bárki feljárogatna a közeljövőben. Oriolnak betett a sérülés, de én amúgy se vagyok még teljesen biztos a srácban. Ügyes, nem azt mondom, de nagyon nagyon Busira hajaz, csak azt a szintet nem éri üti meg úgy néz ki. Busi meg csak azért tudott ilyen karriert befutni, mert extra ami képességekkel meg van áldva, az a stílus egy szimplán nagyon ügyes játékosnál már nem biztos, hogy megállja a helyét. Főleg, ahogy egyre fejlődik a foci, és egyre több kell minden egyes játékostól. Akibe én még bízok az Jandro Orellana, Juvenil A-ba van egyelőre, feljárogat a B-be most. Vkp szintén, de sokkal sokoldalúbbnak tűnik mint Oriol, kár azért a nagy sérülésért a tavalyi esztendőben.. Na meg ott van még a Juvenilbe most az Ansu nevű balszélső, az a gyerek nagyon jónak tűnik egyelőre. 16 éves még csak, szóval messze áll ő még bármitől, de amit eddig hoz az bíztató, jól cselez, kellően önző, technikás, gólerős. Majd pár év múlva kiderül, hogy mennyit fejlődik még.