Köszönöm hogy leírtad, így már világosabbak!Cestus írta:
Lényegében mindkét játékos tud a középpályán bárhol játszani, amennyire én tudom. De Jong inkább vkp poszton vagy "hamis középhátvédként" játszott az Ajaxban, Rabiot inkább közép középpályásként, ritkábban vkp-ként a PSG-ben. Rabiot némileg jobb fizikumú de Jongnál (a francia engem a 14/15-ös Rakiticre emlékeztet), de Jong viszont jobban passzol (a holland nekem egy gyorsabb kiadású Kroos-Busquets mixnek tűnik). Mindketten sokoldalú középpályásnak tűnnek, így én nem lennék szomorú, ha rájuk (és Arthurra) építenénk majd fel a jövő középpályáját. Viszont baromi sokan leszünk azon a pályarészen, így ha mindketten jönnek, szerintem is Rakiticset, meg még Vidalt/Cou-t el kell adni.
Jöjjön mindkettő, aztán legyen az a legnagyobb probléma, hogy épp melyik játszik!

Igen, ellenünk nagyon jól játszott Rabiot, és tavaly a RM ellen is az egyik legjobb volt, sőt az egyetlen PSG gólt is ő lőtte.
Szerintem ami buktató lehet a részünkről, ha a Bayern meg tud egyezni a PSG-vel, hogy már télen megszerezzék, és ne kelljen fél évet lelátóznia Rabiotnak, úgy már elgondolkodna szerintem"Rabiot-ra közben rárepült a Bayern is. Lehetnek itt még fordulatok. Mindenesetre nem hiszem, hogy a nálunk kialkudott fizuját és aláírási pénzét bármelyik klub túl akarja majd licitálni."