Nero. írta:recrea írta:Nekem meg ezek a kérdéseim...
Miért nem láttam ma azokat a látványos kontrákat, amikor röhögve kellett volna vezetnünk kb 5 percenként?
Miért kell más csapatokhoz hasonlítani vagy mérni magunkat?
Mitől jobb nekem, vagy mi alól mentesíti az a csapatot, ha más csapat is rosszul játszik?
Miért nem várható el EV Barcájától (amiben 1 milliárd euró van 5 év alatt kb), h látványosan játszon. Azért nem, mert más csapat nem eredményes és látványos?
Miért nem az elmúlt 10 év Barcájához hasonlítod a mait?
Miért nem az elköltött pénz mennyiségéhez képest vagy a játékos fizetésekhez képest mérjük a teljesítményt?
Miért köt le egy angol v német bajnoki, és Barca meccs alatt meg a miért keresek kényszertevékenységet?
Azért hasonlítom magam magunkat más élcsapatokhoz, mert mi is “csak” egy élcsapat vagyunk a többi közül. Aki azt hiszi hogy a 2011es vagy a 2015ös Barca a standart, a minimum, annak Jó reggelt.
Rosszul játszunk? És akkor hogyan fogalmaznál ha nem vezetnénk a bajnokságot, ha nem a miénk lenne a legtöbb rúgott gól, ha döcögős lett volna a továbbjutás a halálcsoportból, ha a Real rúgott volna nekünk 5ot, stb?
Van egy milliárd euró a csapatba, pont úgy ahogy a többi top csapatba is.
Melyik az a nemet vagy angol csapat akinek a meccsei állandóan le kötnek és eredményesek?
Melyik játékos teljesítményét nem érzed arányosnak a fizetéséhez képest?
Igen, rosszul. Az, h rosszul játszunk nálam független attól, h vezetjük-e a bajnokságot vagy sem. Most erre meg írhatnám én azt, h csak azért vezetjük a bajnokságot, mert a többi csapat rosszul játszik.
Full mindegy, hogyan jutunk tovább a csoportból, ezzel az életben nem nyerünk BL-t, nemhogy idén. Az elmúlt évben is csont nélkül jutottunk tovább a csoportból, aztán a világ szégyene következett.
Tico, Pool, Juve, Real, Bayern, Dortmund - csak pár példa, ahol nem lett elköltve 1 milliárd, de ha sok pénz is lett elköltve, sok jött az eladásokból is.
Nem azt mondtam, h eredményesek, hanem azt, h lekötnek, gyakorlatilag bármely nemet vagy angol csapat meccsei, kb itt tartunk.
Messi, Ts, Semedo, Alba, Rakitic kivételével egyik játékos teljesítményét sem érzem arányosnak a fizujával.
1999-2006-ig nekünk is megvolt a pocsék időszakunk, sikerült is végigszenvednem. Kérdés nélkül zúgtúnk kb BL csoportból, voltunk 13.-ak, küzdöttünk a BL helyért spanyolban, kaptunk összesen 7 gólt egy Dinamo Kijevtől, stb. De a legszebb, h egyik sem volt annyira ciki, mint a tavalyi római.