visca el barca írta:
így-így
ezerszer inkább egy rabiot mint hogy tutujgassunk egy puigot akinek volt egy jó meccse egy 20. rangú csapat ellen és egyből megy az egekig magasztalás... itt eredmények kellenek, látjátok mi van, ha nincs minden évben tripla, akkor mindenki az edzőt akarja kirúgni

Xavit, Piquét vagy Busquetset nem kellett "tutujgatni", de amúgy sem erről van szó. Az pedig miért rontja az eredményeket, ha spanyol kiscsapatok ellen előnyben kapna játékperceket. Sőt, sokkal inkább rontja az esélyeket, ha egy Rakiticet vagy más stabil kezdőt annyit játszatnak hogy tavasszal, a sszezon lényegi részénél már járni sem tudnak. Arról pedig nincs szó, hogy csupán egy huszadrangú (

) csapat elleni meccsért fűzne bárki is hozzá joggal reményeket. Elég volt például már tavaly nézni a BL-ben.
De fordítsd meg a dolgot. Egy meccsen kapott 35 percet és maximálisan kihasználta, nem gyenge teljesítményt rakott le. Nyilván nem jelenti azt, hogy egyenes útja van a nagy csapathoz vagy hogy itt csinál karriert, de ha meg se kapja a lehetőséget akkor mit várunk!
Mondom ezt úgy, hogy nekem nincs bajom Rabiot-val és a csapat hasznára lehet, de így se rotálja EV a kp-t, Arthurnak is kellenének a játékpercek, a teljesítménye alapján megérdemli viszont ezzel ő is méginkább háttérbe szorul, Alenara meg keresztet vethetünk. Az pedig hogy kapásból kap egy 10 millás fizut, plusz egy 10 millás aláírási bónuszt mikor így is egekben vannak a fizetések vicc. Főleg azt tekintve, hogy neki is komoly érdeke, hogy elhozzuk, különben kitörné a seggét a lelátó.
Todibo szerintem jó ötlet, a francia cb-k híresen jók, plusz Abidalnak is jó szeme van hozzá. Viszont egy évig még szerintem maradhatna a Toulouse-ban, ott biztosan játszana, míg Spanyolországban vagy más csapatban közel sem biztos.
Egyedül amiatt sajnálom, hogy ezzel De Ligt teljesen kikerül a képből, pedig vele biztos lenne Piqué utódja.