ktm írta:Engem annyira nem lep meg, hogy nem akarjak kirakni Valverdet. Sima csoportkor elsoseg a BL-ben, elso hely a bajnoksagban. Kozel 3-as golatlag, egyedul a kapott golok szama magas relative(bar amiota Vidal tobbet jatszik egy fokkal jobb a helyzet).
A Bl-csoportkör szerintem nem sokat nyom a latba, azzal sosem volt gond, de a bajnokságot azért nem venném olyan pozitívnak. Nagy köszönetet mondhatunk a többi csapat bénázásának, mert "normál" esetben ilyen eredményekkel jó, ha a tabella harmadik helyén álldogálnánk. Arról nem is beszélve, hogy ha a hazai meccseket nézzük már nem is olyan fényes a helyzet.
4 X-el és 2 vereséggel állni nem igazán megsüvegelendő teljesítmény. Ami pozitívum, hogy az utóbbi meccseken úgy néz ki rátaláltunk a helyes útra, ami azért nagyban köszönhető Dembélé formajavulásának. Az eredményekből inkább akkor kéne kiindulni, ha tavasszal ott vagyunk már a BL elődöntőben és vezetjük a tabellát.
Engem inkább az zavar hogy nem látok Valverdénél semmi koncepciót. Vagyis semmi olyat ami arr engedne következtetni, hogy képes változtatni, idomulni a mérkőzésekhez. Ha vezetést szerzünk visszaállunk, ha pedig a végén futni kell az eredmény után vakon feldobja az összes támadó szellemű játékost minden taktika, stratégia nélkül.
Gyakorlatilag ugyanazt a kezdőt facsarja, ugyanakkor, ugyanazokat a játékosokat cseréli le, aminek a következményét még egy félvak koldus is előre látja.
A játék képével én nem vagyok olyan elégedetlen, ezzel a játékosállománnyal nem lehet olyan űrfocit tolni, mint mondjuk Pep alatt vagy Ronaldinho fénykorában, habár egy kicsit bevállalósabb taktikával lehetne csiszolni, Coutinhonak megtalálni a helyét pl.
Én nagyon sokáig mellette álltam és védtem, hogy majd észreveszi ezeket a dolgokat és változtat, esetleg próbál fiatalokat beépíteni, de valahogy olyan érzésem van, hogy nem tud elszakadni a Bilbaos felfogásától, ahol egy dologra volt alkalmas a csapat, korlátozott játékosállománnyal. Itt ellenben a világ egyik legmélyebb és legjobb keretével dolgozhat, de képtelen kihasználni.
Engem személy szerint kevésbé érdekelne, hogy nem nyerünk folyamatosan bajnokságot, inkább látnám azt, hogy van valami koncepció, meri használni a keretet, fiatalokat egy kicsit több fantázia lenne.
Viszont, ha jönnek az eredmények nem mernék sokat tenni arra, hogy lelépjen. Habár nem nagyon tudnék mondani olyat aki tekintélyben és fejben is igazi telitalálat lenne. Nem biztos, hogy olyan jól járnánk, ha egy Gabrit vagy hasonló kalibert ültetnénk a padra.
Talán két-három év múlva Xavi. (Puyollal segédedzőként

)