Nero. írta:Szerintem a norvéggal biztos a bukás. Inkább hoztam volna erre a fél évre egy igazi edzőt, Scolari, Lippi, Rijkaard, stb (most be mondtam 3 nevet találomra) akik azért lehet hogy összetudnának tákolni valamit (értékre top 5-8 a keret azért) és a BLbe történhetnek csodák.
Nem adnék fel egy fél évet csak így, pláne egy ekkora csapat mint a United, és ahogy mondtam a BLbe még ott vannak.
Ha itt Valverde bebukott volna most ősszel, nem adtam volna oda a tavaszt Xavinak vagy Puyolnak mondjuk.
Zidane, Guardiola és Enrique teljesen más történet volt. Érdemes megnézni mire vitte mondjuk Inzaghi, Seedorf, Gattuso, Henry stb. edzőként
Értem hogy most csak találomra bedobtál 3 random edzőt, de ők pl mind totál bukott edzők, nulla potenciállal semmi jobb nem sülhetne ki belőle. Attól hogy 5-10 éve még nagy nevek voltak ( bár Rijkaard sztem soha nem volt az ), ma már teljesen nullák. És ez igaz minden elérhető névre. Conte és Jardim lettek volna ketten akik mai nagy név edzők csapat nélkül, de egyik sem olyan hülye hogy ezt a mostani Unitedet elvállalja fél évre. És nekik jelenleg beugrós edző kellett. Annyit változott a foci az elmúlt 5-10 évben, egy szimpla labdakihozatalt nem tudnának leoktatni ezek az emberek, nemhogy normális támadó játékot összehozni, akár csak egy védekezést össze rakni.
Amúgy Carrick-ben pl látnak potenciált, csak nincsenek meg a papírjai ahhoz hogy vezetőedző legyen, lehet hogy a háttérben ő fogja csinálni a munka nagy részét, csak így kissebb nyomás lesz rajta, aztán ha bevállik márciusig akkor lehet megkapja a jövő évet, ha meg nem akkor jön más.
Lucho kb semmivel nem volt más sztori, ahol előtte volt megbukott edzőként ugyanúgy mint Solskjær.
Normális ember meg nem akarja még Xavit edzőnek, Puyolt meg főleg nem, nem tudom őt pl milyen okból várja bárki ide edzőnek. Azt meg hagyjuk hogy majd kiosztja a pofonokat meg nem lesz lazsálás mellette mert komolyan elkap a röhögés az ilyentől. R10, Deco és Eto mellette bulikázott végig 1-2 évet. főleg az első 2 elég keményen nyomta mind a lazulást mint a bulikát, azt mégse lettek kiosztva azok a HIHETETLEN ATYAI POFONOK.
Xavi meg ha jól tudom még aktív játékosként, nemtudom akárkinek hogy jutna eszébe hogy vezető edző lesz belőle itt tavasszal.