LG írta:MatyiG írta:Szerintem a Juve/Atlético-City-Pool hármason kívül a többi csapatot illene 10-ből legalább 6-7x kiejteni.
Én inkább ellenük adnék ilyen esélyt, a többiek ellen 10/8-9.
De mondjuk azt is el tudom képzelni, hogy már a Lyon ellen lesznek bajok, ha félvárról vesszük a párharcot, mert hajlamos rá csapat. Remélem, hogy tanultak a Roma elleni égésből. Meg nem adunk jó szokásunkhoz híven két gólos előnyt az ellenfélnek, mert egyszer arra is rá fogunk faragni.

Eddig sem képességekben volt probléma, papír alapján minimum az elődöntőben kellene folyamatosan szerepelnünk, ehhez képest nagyon messze vagyunk attól már 4 éve.
Én is nagyon remélem hogy az a hatalmas nagy égés már végre hozta őket fejben, és nem hiszik már azt hogy elég a mezt kiküldeni, és a 2 meccsből 1-et elsikkaszthatnak.
Épp ezt írtam amúgy a kupa topicban is, hogy BL-ben remélem nem hiszik már azt hogy elég ellazsálni 1 meccset a párharcból, mert sajnos eddig ez volt a helyzet az utóbbi években.
A PSG elleni fordítás után is mindenki hatalmas esélyesnek tekintett minket, és arról beszéltek hogy ekkora hatalmas fordítás után olyan lélektani előnyt szereztünk amivel nagyon nagy eséllyel be is húzzuk a BL-t, erre mi történik?
Kimennek teljesen lelketlenül, lehajtott fejjel lötyögni a Juventus ellen és csont nélkül kikapunk.
Nem látszott az arcokon az a hozzáállás hogy "egy igazi csoda hogy túljutottunk az utolsó mp-ben, becsüljük meg minden percét" aminek kellett volna lennie a fejekben.
A tavalyi Roma elleni vereséget meg hadd ne részletezzem..
A leírtak alapján pedig reális tény lenne a BL megnyerése, vagy minimum a jó szereplés, ezért is erős fekete folt az utóbbi pár szezon, függetlenül a hazai sikerektől, és ezért is jogos elvárás hogy idén ottlegyünk.
A PSG lényegében középpálya nélkül és Neymar elvesztésével nem lesz komoly tényező szerintem, már a MU ellen is kieshet simán, erősen át kellene gondolniuk Rabbiot reaktiválását.
Bayern-Liverpool szerencsére összekerült, a Bayernnek nem megy valami jól azóta sem, a Liverpool pedig mindig kétarcú, de én idén ő tőlük tartok talán a leginkább.
City is olyan mint a PSG, mindig főesélyesnek ki vannak kiáltva, de még úgy igazán nem bizonyították be ezt Európában.
Atleti-Juventus, mekkora nagy mázli számunkra hogy ez a párosítás összejött

2 buszos csapat, Atleti még csalja is amennyit tud, remélem a továbbjutóval nem kerülünk össze.
Ami kifejezetten bíztató a srácokban az, hogy sokkal erősebbek idegenben, ami lassan 4 éve nem mondható el, az erős padot nem is említve, abban is rengeteget fejlődött a csapat.
Arthur személyében jött egy labdabiztos, ügyes fiatal, aki beverekedte magát a kezdőcsapatba, Vidal pedig a harcos, aki szintén aranyat érhet egy ilyen sorozatban.
Szerintem idén ha komolyan odateszik magukat, és nem akarják lepörgetni a perceket hanem játszani, akkor meglehet az újabb, régóta várt BL serleg.