barlacy írta:Pele legutóbbi nyilatkozata, hogy ki a jobb hajaz a korábbiakra . Féltékeny , megöregedett,a nimbuszát veszni látó ember mondatai ezek! Kár érte, mert szándéka ellenére ezekkel a mondatokkal csak tovább nő Messi imázsa. Egy öregember így veszít népszerűségéből,híréből, koptatja a jó emlékeket, Maradona mai léte jelene sajnos teljesen elfedi múltját.
Az egy vicckategória, hogy Modric kapta az aranylabdát--
Szürreális a helyzet, nem értem. Akik a focit nézik és döntenek mit látnak? vagy mit néznek?
Ez : aljasság.( szerintem)
Pelé vagy Maradona mimbuszát ami a tudást és elismerést jelent, nem lehet lerombolni, mindegy ma hogy viselkednek ez már egy másik kérdés.A tudás és amit elértek mint játékosok az valami fantasztikus és becsülendő!
Ha azt nézem mimbusz mint játékos és mimbusz mint ember, tehát összességében nézem a dolgokat, akkor magasan a legjobb Messi!
Amit az (öreg) Pelé nyilatkozott: hogy lehetne hozzá vagy Maradonához hasonlítani Messit,
ebből nem igazán fog jól kijönni!
Az hogy Messi abszolút egylábas, nem hinném hogy igaz, de ha az is lenne , akkor kb (annyit elért) már most egy-lábbal mint Pelé 2-ővel.
Én sem értem az aranylabda dolgokat.
Nem értem hogy tulajdonképpen miért kap valaki aranylabdát, tehát mi dönt arról ki kapja az aranylabdát!
Jelen helyzetben, én a legjobbnak adnám, tehát ok hogy nem nyert bl vagy éppen nem lett világbajnok sem második, de ez arról kellene hogy szóljon, ki a legjobb, ki volt a legjobb adott évben.
Mindenesetre értékes képsorok a világ legjobbja és Messi
https://www.youtube.com/watch?v=gV9aGNG2XEM