Cubarsí százados lett!
& counting pic.twitter.com/jzOWHWup4r
— FC Barcelona (@FCBarcelona) December 16, 2025
Sinya22 írta:Szép gól volt,bár ezt Maradona befejelte volna jobb lábbal.
Nem is értem mit keres ott, Dembi is Malcom is nagyon jól érezte magát látszólag a jobboson Semedoval, Vidal egyszer elől egyszer a jobbon egyszer hátul, jólbírja az tuti.Fecooo írta:Oszmán egyelőre megint szenved a baloson...
Még szerencse, hogy baromi nehéz megjósolni az aktuális kezdőt... Jah nemsoadroli írta:Barca XI: Ter Stegen; Semedo, Pique, Lenglet, Alba; Busquets, Rakitic, Vidal; Messi, Suarez, Dembélé

nem visszanéztem, hanem most néztem meg először. sajnos 7végén elfoglalt vagyok, nincs időm meccsezni, tegnap úgyszintén, ma jutottam el odáig h megnézzem.geridoss írta:Jó sivár életed lehet, ha képes vagy visszanézni ezeket a meccseket mostanábanvisca el barca írta:ma jutottam el addig h megnézzem a 7végi meccset. ezt a langyos sz*rt te jó ég. hetek óta nézhetetlen amit produkálunk.coutinho meg a busi-rakéta tengely marha gyenge volt, kb oszmán volt az egyetlen aki látszott h akar vmit focizni... jó lenne ha összeszedné magát a brigád, mert ez a foci amit most tolunk kevés még egy spanyol kupához is....

Jó sivár életed lehet, ha képes vagy visszanézni ezeket a meccseket mostanábanvisca el barca írta:ma jutottam el addig h megnézzem a 7végi meccset. ezt a langyos sz*rt te jó ég. hetek óta nézhetetlen amit produkálunk.coutinho meg a busi-rakéta tengely marha gyenge volt, kb oszmán volt az egyetlen aki látszott h akar vmit focizni... jó lenne ha összeszedné magát a brigád, mert ez a foci amit most tolunk kevés még egy spanyol kupához is....

Illetve minél kevesebb trófeát nyerünk, annál kevesebb prémiumot/fizetésemelést kell adnicsababarca írta:mert nekik ez a legkényelmesebb.drobika írta: Nem tudom,hogy a vezetés miért akar vele hosszabbitani?
Vagy csak mi vagyunk vakok?
a keret tehetsége miatt 1 kupát minimum beteszünk a vitrinbe Ernővel is,innentől kezdve ők megvannak.
Ez a Barto egy bohóc, régebben se voltak alacsony fizetéseink, de ebben is amit művel, az vicc.
mert nekik ez a legkényelmesebb.drobika írta: Nem tudom,hogy a vezetés miért akar vele hosszabbitani?
Vagy csak mi vagyunk vakok?