2018.12.02. 20:33:44
Hú gyerekek...ezt végi szenvedtem, legalább a 3 pontnak lehet örülni. Extrát senki nem hozott, Messi nem törte agyon magát, de legalább tolt egy gyönyörű gólpasszt. Alena nem szállt be rosszul, örülök a góljának. Dembelé ma nem volt rossz, kicsit pontatlan, de nekem bátrabbnak tűnt, mint korábban. Belemegy a cselekbe, de már nem ész nélkül. Az ő játéka nem igazán Barca kompatibilis, de a mostani játékunk sem az. Szóval neki azt kell csinálnia, amit tud. Csak így tovább. Aki nem tetszett ma az Raktic, aki lassan kb. egy élő halott, de nehogy pihentessük...Busi egy fokkal jobb volt a horvátnál, de nálam ő is lefelé lógott ki. A mezőny leggyengébbje viszont Coutinho volt. Nem tudom mi van vele, lehet a játékrendszer sem dukál neki, de lassan értékelhetetlen szintet hoz hétről hétre.
És akkor egy kis EV...bortányos ez az ember, és tényleg érdekelne, hogy nem direkt tolja-e fullba a kretént. Vidalt kapja le, mikor a másik 2 középen hulla fáradt. Agyonjátszatja a kezdőnket. Már előre látom, hogy a bl egyenes kieséses szakaszakor sorban dőlnek ki az agyonjátszatott embereink.