Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
most néztem meg melóban a meccset, szerintem az egész 90 percet átaludtuk... a második félidőben volt 10 perc mikor akartunk focizni, lőttünk gyorsan kettőt és kb ennyi volt a történet.MQuCsabi írta:Kettő nullnál megint belealudtunk a meccsbe.

Sajnos egyet kell hogy értsek. Valverde nem akar/mer, vagy nem tudja hogy kéne valamit csinálni ezzel?Fecooo írta:Busi és Rakitic együtt kontraproduktívak jó ideje... Stabilitást nem adnak, cserébe a támadásokat se tudják segíteni... És mégis Cout és Oszmánt szedi le a pályáról, nehogy 3 támadó lehessen egyszerre a pályán... Iszonyat dühítő, amit Valverde csinál...![]()
Megértem őket azért,a PSG-Pool az inkább rangadó,több nézőt hozsoadroli írta:kajak nem adja a tv a meccset? ó hogy a hátuk legyen elől

Ez igaz, bár a mostani védekezéssel lehet hogy egy 5-össel jönnénk haza az Anfield-rőlSinya22 írta:A bl-ben nincs gond,én a szezonra értettem,hogy a nagy meccseken általában összeszedjük magunkat,és az eredményesség mellett még szép dolgok is vannak. Talán pont a Tico elleni a kivétel,de a R.Madrid vagy a Spurs ellen is voltak jó teljesítmények,még ha mindkét meccsen volt olyan időszak,amikor simán kicsúszhatott volna a meccs a kezünkből. Szóval szerintem jobban járunk egy erős ellenféllel,egyrészt közhely,de úgy is mindenkit meg kell verni,másrészt egy Pool-t biztos hogy komolyan vesznek már a meccs előtt,és még véletlenül sem fordul elő olyan,mint tavaly. Igaz,ott a 4-1 is kényelmessé tette őket,de az a visszavágó akkor is botrányos volt,előny ide vagy oda.

Mondjuk szerintem a Bl-el idén pont nincs semmi gond. Az egyik legnehezebb csoportban is hajszál híján 4 meccs után bebiztosítottuk az első helyet. A játékkal pedig nem is volt gond. Szinte mindegyik meccset magabiztos, jó játékkal hoztuk. Az X-nél sem volt akkora baj, nem adtunk nekik sok esélyt, csak mi mindent elpuskáztunk, ők meg az utolsó percben gyakorlatilag az első komoly helyzetükből gólt lőttek.Stalkyard írta:Pont a Pool-t, ami a leghatékonyabb csapat a labdatartós foci ellen?Sinya22 írta:Én meg remélem hogy pl a poolt kapjuk.Eddig csak az erősebbek ellen nem szenvedtünk annyira,ha kapunk egy közepes csapatot ki is ejthetnek simán,mert két meccsbe is belealszunk![]()
Negyeddöntőnél tovább idén sem jutunk egyébként, szóval amúgy igen, akkor már inkább egy Pool ejtsen ki mint egy Napoli.
Hát a felsorolt csapatokból erősen ők emelkednek ki,az MU-t valahogy nem tudom komolyan venni,legalább is erős ellenfélnek.Stalkyard írta: Pont a Pool-t, ami a leghatékonyabb csapat a labdatartós foci ellen?![]()
Negyeddöntőnél tovább idén sem jutunk egyébként, szóval amúgy igen, akkor már inkább egy Pool ejtsen ki mint egy Napoli.
Pont a Pool-t, ami a leghatékonyabb csapat a labdatartós foci ellen?Sinya22 írta:Én meg remélem hogy pl a poolt kapjuk.Eddig csak az erősebbek ellen nem szenvedtünk annyira,ha kapunk egy közepes csapatot ki is ejthetnek simán,mert két meccsbe is belealszunk
Az is igazSinya22 írta:Én meg remélem hogy pl a poolt kapjuk.Eddig csak az erősebbek ellen nem szenvedtünk annyira,ha kapunk egy közepes csapatot ki is ejthetnek simán,mert két meccsbe is belealszunk