Ennek mi értelme? Senki nem írt ilyet.de hát eladja a labdát 80 méterre a kaputól! Az egyből gól az ellennek, nem tudtad?
Jó csere volt, általában amúgy a padról jól szokott beszállni, bár nem értettem, miért várt vele EV 80 percig.
Ennek mi értelme? Senki nem írt ilyet.de hát eladja a labdát 80 méterre a kaputól! Az egyből gól az ellennek, nem tudtad?
de hát eladja a labdát 80 méterre a kaputól! Az egyből gól az ellennek, nem tudtad?MQuCsabi írta:Szétszeditek napok, hetek óta, mert valami senkiházi böfögött egyet a spanyol médiába, de senki más nem képes támadó futballt prezentálni. Akkor miről beszélünk?
Jogos kérdés. Eleve ugye a profi hozzáállás az lenne, hogy az ilyen problémákat belső körökben próbáljuk megoldani, nem pedig a sajtó elé teregetjük a szennyest, de ha még is kikerülnek az ilyen dolgok, legalább úgy kommunikálunk, hogy csillapítjuk a kedélyeket.Szóval félve teszem fel a kérdést, hogy hogyan lehet az, hogy a klub még nem adott ki valami közleményt, amiben elmondják a szokásos blablát, hogy "a sajtó hagyja békén a játékosukat, nincs semmiféle 'ügy', de ha lenne is, az csak a klubra és a játékosra tartozna, stb"?
+ beleírhatják a szerződésébe, hogy edzésre kell járni, pacsizni a szurkolókkalTivadar6 írta:Ha tippelnem kellene, azt mondanám, hogy ebből
Psg lesz. Mbappé nagyon jó barátja, lenne rá pénzük, és abban a ligában ő is jobban tudna érvényesülni.
Azért Rivaldo se véletlenkül távozott ingyen a klubtól, hogy aztán melegítse a Milan kispadját. Vele is voltak gondok, nem igazán szerette Gál edzőt.johdepp írta:Na, ez tényleg kezd átfordulni komédiába. Jó öreg Rivaldo is hozzáböfögött már valamit az eseményekhez. Még az Atletico vécés nénijét is megkérdezhetnék a témában, mint roppant hiteles forrást és mérvadó véleményt így a hétvégi rangadó előtt.
Én egy szóval nem mondtam, hogy jobban látom a helyzetet, mint Rivaldo, vagy akárki.Capon írta:Azért na.
Teljesen elképzelhetetlen, hogy Rivaldo nem csak a sajtóban megjelent cikkekből értesül a barcelonai dolgokról, hanem van személyes kapcsolata is csapaton belül és kicsit több belső infója van és így jobban belelát mint Te?
Ez a beleböfögés meg a vécés nénivel való egy szintre hozás kicsit túlzás.
Egyet kell, hogy értsek. Ha Rivaldo ennyire nyíltan és markánsan fogalmaz, valószínűleg tisztában van a helyzettel, és akkor valószínűleg nagy a baj.Capon írta:Azért na.johdepp írta:Na, ez tényleg kezd átfordulni komédiába. Jó öreg Rivaldo is hozzáböfögött már valamit az eseményekhez. Még az Atletico vécés nénijét is megkérdezhetnék a témában, mint roppant hiteles forrást és mérvadó véleményt így a hétvégi rangadó előtt.
Teljesen elképzelhetetlen, hogy Rivaldo nem csak a sajtóban megjelent cikkekből értesül a barcelonai dolgokról, hanem van személyes kapcsolata is csapaton belül és kicsit több belső infója van és így jobban belelát mint Te?
Ez a beleböfögés meg a vécés nénivel való egy szintre hozás kicsit túlzás.
Azért na.johdepp írta:Na, ez tényleg kezd átfordulni komédiába. Jó öreg Rivaldo is hozzáböfögött már valamit az eseményekhez. Még az Atletico vécés nénijét is megkérdezhetnék a témában, mint roppant hiteles forrást és mérvadó véleményt így a hétvégi rangadó előtt.
A következetesség nagyon hiányzik. Nem ment el egy edzésre ki tudja milyen okbóól, ezért Valverde letette a lelátóra egy meccsre, ami egy korrekt és helyes döntés volt szerintem. Csak emiatt nem kellene mindent felhánytorgatni és az ő nyakába varrni, márpedig ez történik. És sajnos ez nagyrészt aa média hibája is. Gyakorlatilag bárkivel készítenek interjút, ha kompetens, ha nem, erre hegyeznek ki mindent, semmi mással nem foglalkoznak. Még Init is erről kérdezték, vagy Suarezt, akinek tényleg semmi látására az egészre, sőt még a vezetőséget is csak erről faggatták.LG írta:
Nekem nincs bajom a szigorral, aki hibázik, bűnhődjön, de ne csak egy emberen legyen minden por elverve. Mert nekem az jön le, hogy a mester rajta akar egyedül példát statuálni, mert másokon nem mer.