ezt a fáradtság dolgot nem értem, nem tudom értelmezni.
ilyen sportembereknél a szervezet 1-2 nap alatt regenerálódik maximálisan, szerintem ez teljes nonszensz hogy erre kenjük.
de fogadjuk el, hogy így van, fáradtak a játékosok 12 forduló után (

).
két dolog van ami miatt lehet ez:
-rotáció hiánya. (egyik más klub sem rotál többet mint mi)
-alapozás teljes hiánya.
mindkettő edzői hiba. (a rotálás hiánya röhejes indok, a zárójelbe tett ok miatt)
másnál ez nem probléma?
ezt egyáltalán nem rónám fel EV-nek, ésszerű határok mentén rotál, Busi és Rakitic akik szent tehenek, meg Piqué. Úgy hogy a két spanyol kb a leggyengébb láncszemek konstans.
ha az alapozás elmaradt, az edzői hiba.
itt azt nem fogadják el sokan, hogy a játékosaink felének képességbeli gondjaik vannak, és az menti meg őket, ha Messi vagy Lajos jó napot fog ki, és szétlövi a hálót.
erre nem lehet alapozni egy bajnokságot, szezont.
Össze kell kapnia magát a társaságnak, mert akarattal lehet pótolni sok mindent, de az amit Busquets, vagy Piqué csinál, hogy lehorgasztott fejjel sétálnak (nem kocognak, sétálnak) vissza egy kontránál, az vérlázító. És az is vérlázító, hogy ezt EV engedi nekik. Az első ilyennél kapnám le mindkettőt a pályáról. Sokkal nagyobb bűn ez a stadionban, a szurkolók előtt, mint késni edzésekről.
De írhatnék másokat is, sok embernél hiányzik az akarat.
A madrid ellen presztízskérdést csináltunk a meccsnől, bucira is vertük őket.
Ideje presztízskérdést csinálni most már minden bajnokiból.
tegnap is 4-3lett, szoros a vége, de mint macska az egérrel, úgy játszottak velünk, abszolút esélytelenek voltunk.
változtatni kell, mert itt nem fáradtság van, hanem hozzáállásbeli probléma.
EV-nek kell ezen úrrá lenni, ha nem tud, viszont látás szerintem.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."