2018.11.09. 15:32:01
Jaj maradjatok már, nekem is feláll a szőr a hátaon puzsértől, de ne állítsuk már be áldozatként a műsorvezetőt. pontosan tudja mi megy ott, asszisztál ehhez, majd amikor rákérdeznek nála tagad.
nyilván nem ő dönt ezekről a kérdésekről, de azzal hogy asszisztál ehhez, és ott dolgozik és fogadja el a mocskos pénzüket, ugyanúgy bűnös és állnia kell az ilyen kérdéseket.
milyen programpontok?
fidesznek 8 éve nincs porgramja.
csak a soros meg a migráncsozás.
nekik lehet?
Értem mit akartok mondani, de ezek az emberek (ellenzék, mármint az értelmesebbje) bemegy a normális tévékhez és elmondja a problémákat amiken változtatna, hogy gondolja, milyen változások kellenének egyes szektorokban, stb.
ez a műsor, a köztévé, meg a nézői pont ezen az értelmi szinten mozognak, amit most puzsér bemutatott. ezt érdemlik, nem mást. most mit kellett volna mondani? mondhatott volna hangzatos programpontokat, de minek? kit érdekel azok közül akik ezt nézik? ez egy kamu meghívás volt, kamu válaszokkal, ennyi a történet.
ugyanaz mint amikor OV karácsonyozik a munkája helyett, vagy Szijjártó Petike nyomja a migránsdumát meg a sorosügynökséget, amikor megkérdeznek tőle valami komoly dolgot, akármiről.
a válaszuk mindenre a soros, meg a migráncsok.
akkor miért kéne velük kulturáltan kommunikálni? ez a szintjük, egyék meg.
képmutatás volt behívni, gondolom az alapcél az volt mint az echo tévében, hogy majd szépen kioktatják, mint szegény középsulis gyereket az a 8 általánosos pojáca, meg amit a Bayer Zsóti iq bajnok szokott csinálni.
görbetükör barátaim.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."