Fecooo írta:Dettó... Egyébként az SZTE-ről származik szerintem az ország leghírhedtebb HÖK-ös kötsöge, elég, ha beírod a nevét a gugliba: Török Márk
Amit ez a srác megcsinált, azért már most leültethették volna egy normális országban...
Ha érdekel a téma, erről szívesen írok, mert undorító, amit ez a féreg csinált az egyetemen...
Csak kis spoiler: úgy is elnök volt, miközben hallgatói jogviszonya sem volt, mert felfüggesztették, de még utána is elnök maradt a rengeteg zsarolásnak hála, mellyel sarokba szorította a rektort, aki féltette a székét...
Amúgy 100%, hogy van olyan itteni fórumozó, aki hallott róla...
Azért egy cikket linkelek róla, tanulságos...
Én egy évet laktam vele együtt Szegeden a Retek utcában, asszem akkor voltam másodéves, amikor ő jött, de én TTK-s voltam, ő meg BTK-s. Elég sokat röhögtünk rajta, mert voltak fura szokásai, amivel szívattuk

amúgy rohadt értelmes meg ravasz gyerek volt, pocsék családi háttérrel és már akkor mondta, h elnök lesz.
Aztán különköltöztünk és csak arra használtam, h ingyen menjek be a Jateba az összes buliba. Egyszer kérdezte egy beszélgetés során később, h akarok-e TTK HÖK elnök lenni, mert elintézi, de mondtam neki, h nincs ilyen ambícióm

amúgy is fullon voltam edzésekkel meg bulikkal
Mi van vele most? Amúgy sztem irdatlan pénzt kiszedtek egyetemből, támogatásokkal, túlszámlázásokkal, meg gondolom azzal, h haverok cégei csináltak egyetemi megbízásokat

mint a nagyok, csak kicsiben.
Asszem két éve találkoztam vele borfeszten, de én a pultban voltam borász barátomnál, ő meg jött inni, irdatlan nagyképű volt, de én csak röhögtem rajta meg ugattam neki

néztek is a “spanjai”, h ez meg ki és mit képzel magáról.
Szerk, most olvasom, még mindig EHÖK elnök? Sírok