Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ehhez 2 példa:geridoss írta:
A legfontosabb viszont szerintem is az lenne, hogy gondolkodni megtanuljanak a gyerekek. Felnőttkorban már hiába, aki fiatalon nem sajátítja el, az befolyásolható, kissé buta emberként éli le az életét. Ismeri mindenki azt az embertípust, aki suliban végig kitűnő volt, aztán kikerül a világba és összeomlik, mert a tankönyvben nem voltak benne azok a szituk, amikkel egy közösségben vagy új munkahelyen szembesül. Ezeket mind ki lehetne küszöbölni.
több ikt-s dolog. az nem az, hogy kivetítünk ppt-t projektorral, bár haladás.zola8787 írta:Ez a mai ovisoknak annyiban fog változni, hogy focipályák közelébenszomorú
Felvetek egy új témát és itt főleg a tanárok véleménye érdekelne legjobban, persze mindenki másé is. Miben változtatnátok az oktatásban? Most nem arra gondolok, hogy több lóvé a tanároknak, ez evidens, mint maga az oktatás érdekelne, mi az ami szerintetek felesleges, mi az ami kellene, stb. Nem emlékszem ilyen témára itt, javítsatok ha már volt.
sajna messze nem volt még közepes sem a színvonal.zola8787 írta:Olyan nagy szintű beszélgetések zajlottak itt, tisztára sznobnak éreztem magam olvasás közben, aztán jött a jászi Jézus és visszatértem, ezt már szeretem
tévedtek, mert brazil volt, nem véletlen, hogy egy focistáról kapta a nevét...MatyiG írta:Jász volt, mert jászolban született.Jézus is magyar volt.
Ha nem érkeznek Európába a mai ember ősei, akkor minden bizonnyal a sokkal fejlettebb neandervölgyi ember leszármazottai lennénk, aztán lehetne beszélni a PC-felzárkóztatásrólcsababarca írta:Na igen, meg fel lehet tenni a kérdést, hogy mi van, ha soha nem teszik be a lábukat az ősemberek Európába.![]()
összetett ez, de el lehet rajta lamentálni.
környezeti körülmények is közrejátszanak ebben.Nero. írta:Én inkább arra gondoltam, hogy itt Európában a “fehér ember” egyre jobban feltalálta magát és tárgyakat, civilizálódott, stb. ugyanekkor Afrikában vagy Amerikában még mindig elég primitíven éltek az emberek és túl sok jele nem volt a fejlődésnek. Amikor itt már volt áram, autó, vonat, korházak stb. stb. akkor ezeken a tájakon még mindig dárdával vadásztak és kuruzslással “gyógyitottak”
De ez csak az én véleményem.