LG írta:
Vitatkoznék. Szerintem nemcsak a gólja mentette meg. Míg nem jött be, majdnem teljesen halott volt a jobbszélünk, vele megélénkültünk, SR is jelentősen feljavult támadásban, a 3. gól előtt ugye tőle jött a passz. Tényleg sokat hibázott, de még mindig többre értékelem azt, aki dolgozik és hibázik, mint azokat, akik végig lötyögték meg alibizték a meccset, voltak tegnap nem kevesen. Az ő topicjukba nem okádik bele senki. Kettős mércét érzek Valverdénél és több fórumozónál is. El tudnám fogadni, hogy padozik Dembelé a gyengébb teljesítmény után (bárcsak részben, mert kellenének neki a percek a beilleszkedéshez, a játékunk tanulásához), de akkor másokkal miért nem ennyire szigorú a mester? Mert ez alapján a fél, de inkább a háromnegyed csapatot padoztatni kéne a tegnapi után.
De ne csak Dembelét nézzük. Ott van Semedo. SR-t én nagyon szeretem, támadásban rendben is van, de nem egyszer jött már ki, hogy a védekező munkája gyenge. Ellenben a portugálból szerintem egy kiváló jobbhátvéd lehetne, aki védekezésben és támadásban egyaránt penge. Nem az mondom, hogy kezdjen mindig ő, de sokkal többet lehetne rotálni SR-vel.
Vidal is játszhatna többet. Malcom meg külön kategória. Valószinűleg nem az ő kérésére jött, meg is értem, hogy komolyabban nem számol vele, de azért mégis túlzás, ami vele történik.
Rendben,nézzük kik azok, akik tegnap rosszak voltak. Rafinha katasztrófa, le is jött a félidőben. Coutinho szintén, bár őt úgy érzem néha kicsit a neve tartja bent a kezdőben. Később ő is lejött, más kérdés, hogy csak egy szegény Munirt rakhattunk be helyette. Arthur szintén alibi volt, jött is helyette Vidal, bár tény, hogy sokkal előbb hoztam volna, kb. a félidőben. Alba jó volt, középhátvédből nincs másik, velük kell beérni, Busi-Rakitic meg a csapat oszlopai, Piquével és Suarezzel jelen helyzetben, szintén nem lecserélhetők (meg ugye ki is fogytunk a cserékből

). Egyedül amiben igazat adok neked, és vitatkoznék a mesterrel, hogy miért nyomatja ennyire Robertot. Néha olyan érzésem van, mintha köze lenne ahhoz, hogy ő a 4. számú csk... Viszont még ezt a döntést is valamennyire meg lehet érteni, Semedo végigjátszotta a meccset szerdán, a teljesítménye meg a béka segge alatt volt.
Úgy látom, hogy jelenleg kb így néz ki a csapatunk (ha én lennék az edző kb. én is így gondolkoznék):
Roberto-Semedo, Piqué,Umtit-Lenglet, Alba
Rakitic,Busquets, X
Messi, Suarez, X.
Alapesetben 3 helyen van hely a kezdőben, az X-ek megoldatlanok egyelőre. Amíg ezekre nem találja meg a mester a legjobb választásokat, addig a többi helyen sem várható nagy rotálás, mert egyelőre úgy látom, hogy a cél a tökéletes kezdő kitalálása. Erre a 2 posztra 4 játékos pályázik: Dembélé, Vidal, Arthur, Coutinho. Egyelőre sajnos mindegyiknek ugyanannyi esélye van a kezdőbe kerülni, mert egyik se nyújtott világra szólót idén.