Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Olvasgattam most a topicot a régi korszakokból.A kolléga ezt 2008-ban mondta.lui1698 írta:Asszem lassan már azt lehet mondani, hogy nem Messi az új Maradona, hanem Maradona volt a régi Messi.
2009-be kint voltam ott játszott de még nagyon fiatal volt 1. aranylabdája előtt, Iniesta nem játszott.Richi írta:2000 óta szurkolok a klubnak! Azóta megannyi nagyszerű játékost láttam focizni, de a világtörténelem legjobbja Leo Messi ezt köztudott! Soha nem volt pénzem kijutni Barcelonába, hogy láthassam. Mire kapok a családtól a szülinapomra két jegyet a Betis ellen, hogy a feleségemmel láthassam élőben! Erre...
Jó lenne. Én az odavágót simán beáldoznám az el clásico oltárán, inkább a Madrid ellen nyerjünk. A Spurs elverésével szerintem jó helyzetbe hoztuk magunkat, ami a továbbjutást illeti.MatyiG írta:Az Inter elleni visszavágóra felépülhetne...
neki már mindegy, nincs neki akkora neve, hogy elbírjon 4 meccsen egy rúgott gólt. Gondolom Conte jön amint meglesz a madridi háza.nem ingatjuk meg a kispadot Lopetegui alatt.