Kovbal88 írta:Rivaldo11 írta:Rendben volt ez a mai teljesen. Lényeg a 3 pont volt, ezt könnyedén meg is szeretük. Piqué, Busi, Arthur, Rakitic, és Suarez játéka tetszett, Jordi pedig a mezőny legjobbja volt. Rafinha kezdetése meglepő volt, de igazolta Valverdét.
Voltak tegnap szép összjátékok elől, de szerintem ez semmire se lesz elég, azért akkora hajtás nem volt a meccsen, és az Internek is inkább neve van, ,mint teljesítménye bár a Tottenhamot megverték.
Az durva, hogy egy Dembele-t ki mer hagyni a csapatból, ha őt se teszi be, akkor ne is várjuk a fiatalokat. Rafinha szerintem gyenge volt. Jordi Albanak, pedig volt területe és látszott is a játékán. Ettől a teljesítménytől jobbra van szükség. Ja és amit még megfigyeltem nagyon elfáradunk a meccsek végére, már nincs erő védekezni visszafutni. (Sevilla ellen és tegnap lehetett ezt észrevenni) A három pontnak örülök. Jó lenne végre egy száz százalékos teljesítmény a BL csoportban.
Tegnap inkább csapatszinten voltunk jók, a rengeteg labdaszerzés és hogy nem engedtük kibontakozni az "olaszokat" nagyon pozitív volt.
Ugyanakkor nem igazán volt átütrőerő a csapatban. Nem volt egy olyan ember akitől várhattuk volna, hogy megcsinál egy cselt, villan egyet. Coutinho előtt rendszeresen két ember állt, egyedül Albaban bízhattunk, hogy be tud kerülni a védők mögé.
De ezen igazából nem is lehet csodálkozni, egyik szélen sem igazi támadó játszott, ez pedig baromira meglátszott a játékon, főleg az első félidőben. Akármi is lett a vége én nem szeretném többször ezt a defenzív játékot látni. Olyan volt mintha kezdettől fogva egy kétgólos előnyt őriznénk. Az 1:0-ra pedig ismét ráültünk. Most jól jöttünk ki belőle, de erre nem lehet építeni.
Ami legjobban idegesít, hogy MAtS-ot leszámítva van kb. 12 játékos akivel kezd Valverde. A többi aki játszott vagy kényszerből vagy szinte időhúzó csereként volt pályán, pedig a keretben kb 18 játékost bőven lehetne rotálni. Tavaszra ez rohadtul megbosszulhatja magát, az egyenes kiesésben egy kifacsart csapatnak kell majd folyamatosan rangadókat játszani. Nem mellesleg szerda-szombat ritmusban jönnek majd a meccsek.