csababarca írta:Biztató, de jó lenne ha tavasszal legkésőbb már bátrabb lenne, és nem csak az alibizés menne tőle. Elég arra Busi, hogy folyamatosan oldalra meg visszapasszoljon.
Egyértelműen látszik rajta, hogy nem mer vállalkozni hosszabb labdákkal, indtásokkal. Lehozza a tuti, ne bántsa senki, aztán jónapot.
Nem egy szituáció volt, amikor Semedo, Messi, vagy Rakitic beindult tegnap, ARthur emg inkább visszapasszolta a félpályára a bogyót, mert megijedt.
Szerintem képes lenne előrefelé játszani, mert van szeme hozzá, a mozgásán látszik. De most még nagyon a tutira megy.
Ebben amit írsz amúgy a Gremioban is ludas volt, ezekkel az előrefele irányuló passzokkal még nagyon gondba van. A hosszú indításokkal, keresztlabdákkal meg főleg sajna, ez neki az achilles sarka. Fura is amúgy, mert látszik, hogy érti a játékot, fent a feje végig, a nyomást kb 0 pulzussal tűri, a passztechnikája viszont elég gyenge. Remélhetőleg az idő gyógyítja majd ezt a problémát, mert amúgy nagyon egybe van. De tényleg abszurd, hogy hetente nézem a Juvenil A és Barca B meccseket, és a 17 éves srácok közül jópáran gond nélkül küldik az 50m-es keresztlabdákat lábra, egy hozzájuk képest komplett játékos meg szenved még a 15m-nél hosszabb passzokkal kis túlzással. Remélhetőleg nem tart ez majd örökké.
Amúgy hatalmas pozitív meglepetés a srác eddig nekem. Én ugye alapból vártam is őt, de nem hittem, hogy ilyen hamar már bedobja EV a mélyvízbe. Rég volt már ilyen profilú középpályásunk mint ő, nekem hiányzott mint egy falat kenyér. Nyilván 21 évesen egy olyan poszton, ahol majdnem 10 év múlva éri el a csúcsformát elvileg, van még hova fejlődni, de eddig nagyon pazar amit nyút. Mozog, kéri mindig, teszi-veszi, gondolkozik, mezőnyben odateszi magát. Örülök nagyon, hogy meghálálja ilyen szinten már most a belé fektetett bizalmat.