Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Na, így esett le, h miért nem ünnepeltSamper írta:Pedig világos. Rafinhanak rendezetlen számlája van az Interrel. Ha valamikor, most bizonyíthat. Ezt Valvede jól kisakkozta. Kérdés, hogy mi lesz a második félidőben. Baj lehet, hogy Valverde akkor se cserél, ha kellene.BarcafanTomee írta:Rafinha kezdetését én azért sem értem, mert LE alatt sokszor játszott jobb szélsőt és egyszer sem vált be. A Dembélé meg Malcom dolgot meg már irtátok.
Na hajrá! Kéne egy győzelem!
Pedig világos. Rafinhanak rendezetlen számlája van az Interrel. Ha valamikor, most bizonyíthat. Ezt Valvede jól kisakkozta. Kérdés, hogy mi lesz a második félidőben. Baj lehet, hogy Valverde akkor se cserél, ha kellene.BarcafanTomee írta:Rafinha kezdetését én azért sem értem, mert LE alatt sokszor játszott jobb szélsőt és egyszer sem vált be. A Dembélé meg Malcom dolgot meg már irtátok.
Na hajrá! Kéne egy győzelem!
Vidal, Malcom akkor minek lett igazolva?? Semedo végre kezd megint formába lendülni,erre pad..MatyiG írta:Bármi a kezdő, mindenki ugrik EV-re, szóval ilyen szempontból szinte teljesen mindegy...Várjuk meg a meccset inkább.

Nekem egy Leganes elleni gólja ugrik be, és slussz. Totál átlagot nyom mindig a pali, akárhányszor kezd.MatyiG írta: Mondjuk Rafinháról nem ez a három jellemző jut eszembe, Dembélé pedig az elmúlt meccseken nem a legjobb formáját mutatta...
Mondjuk Rafinháról nem ez a három jellemző jut eszembe, Dembélé pedig az elmúlt meccseken nem a legjobb formáját mutatta...Messias2 írta:Most komolyan a suta, szürke, ötlettelen Rafinhát kell néznünk Dembélé helyett?
Ne már Ernő..
És végül ez lett.Cestus írta:Ter Stegen; Sergi Roberto, Piqué, Lenglet, Alba; Sergio, Rakitic, Arthur; Rafinha, Suárez and Coutinho.