geridoss írta:
Inkább a szememet bántja ez a játékfilozófia, ami az övé.
Ezzel várjunk kicsit, hátra bátrabban nyúl az emberekhez!
geridoss írta:
És a motiváltsággal is vannak nem kis bajok, az viszont már 90%-ba az edző sara.
Megkockáztatom, azzal mindenkinek lesz (lenne). Piqué..már rég a lelátón kellene üljön! Kit raksz be most helyette? Csak úgy lehetne észhez téríteni!
Busi se mindig olyan, mint az elején, nem szereti, ha nyüstölik fizikálisan, nem gyors, nem erős, de kiválóan olvassa a játékot, viszont ez nem mindig elég (Roma pl.) van, hogy harcolni kell! Ő nem tud ütközni, sodorni, az alkata alkalmatlan rá!
Messi mindig Messi marad, de ő is van hogy elsétálgat és nem érdekli igazán! Mondjuk labdát veszít nagyon [auto_cenzúra] helyen, de úgy sétál tovább, mintha még az öltözőben lenne! Kérdezem én, ki merne szólni neki, hogy üljön le, ha nincs kedve, lehet más szívesebben játszana helyette!
Suarez bűn rossz, néha nem merek odanézni annyira kellemetlen nekem, amit csinál. Mi lenne, ha Ernő jegelné mondjuk három-négy meccsre? Esetleg Messi szóvá tenné? Nem tudjuk, elképzelhető...
És akkor Big Samról még nem is beszéltem!
Ezek az emberek talán nem túlzás, kulcsjátékosok! Hogy motiválod őket? Úgy, hogy fizetést emelünk nekik! Tehát nem egyszerű feladat!
geridoss írta:
Meg azt is értem, hogy sokkal fárasztóbb végig olyan elánnal játszani, mint a Wembleyben. De erre lenne jó a rotáció. Ha jól tudná használni emberünk. De látjuk, hogy erről szó sincs.
Itt azt gondolom, a pontvesztéseink miatt nem játszottak többet, nem mert Ernő jobban próbálkozni, mert itt eredménykényszer van, rögtön beszámoltatják szóban és írásban!
(ez csak a saját véleményem, némi tréfával fűszerezve)
geridoss írta:
Akkor vár vele jövő szeptemberig, mert a többiek már bizonyítottak?
A pontvesztéseket nagyon nem kalkulálta bele, ezért nem jött Malcom meg Vidal többet szerintem. (csak saját gondolatok)
geridoss írta:
Halkan megjegyzem, hogy Suarez most térdproblémákkal küszködik, és kiesik 1 ember elölről. Kíváncsi vagyok, így kap-e esélyt Malcom.
Erre én is! Én nagyon szeretném, ha kipróbálná már! De Vidalt is nyomatnám! Ott vagyunk elöl a tabellán, lehetne adni az újaknak sanszot, hátha kirakják a belüket a pályára!

" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano