vinszentvega írta:Kovbal88 írta: Valverde eléggé óvatos. De valahogy tényleg nem tűnik olyan erősnek ez a csapat, mint első látásra volt. Thiago-t jó lett volna elhozni. Sokan vagyunk, de nem elegen. Plusz szerintem neki lenne helye a csapatban.
Már megbocsájts, de a Thiago részével nem értek egyet. Azon kevés meccsen amikor játszott, Arthur, már most látszott, hogy sokkalta jobb játékos(lehet) mint amilyen Thiago jelenleg. Mind sebességben, mind dinamikában is felé kerekedik. Arrol meg nem beszélve, hogy ott figyel és vár a lehetőségre ( és élni is fog vele szerintem) Riqui Puig...(mármint a kp posztra)
Szerintem sincs semmi baj ezzel a kerettel. Kezdő bomba, van ki beálljon, sok az univerzális játékos. Csakhát ki kéne találni a kezdőt, kicsit úgy érzem EV sem tudja mit akar. Akár felállás akár azon belül a személyeket illetően.
Ts,Alba,Pique,Umtiti,Busi,Messi-Suarez fix.
(Várjunk még Suarez szidásával,ha újra centerben lesz 2 mozgékony embert közt harapni fog újra

)
Dembele kezdi megmutatni miért jött, Coutinhot ki hagyná ki, de ha mindketten fent,a védekezés megborul. És akkor Arthur? Sr vagy Semedo? Ha Semedo akkor Sr padozni fog?
Miután kitalálta mit és kivel játszat,no akkor kéne tököt növesztenie. Ugyanis ha ugyan az a fix 11 játszik végig akkor mindegy ki az a 11 év végére, mire kupákat osztanak addigra végük. Paddal lehet manapság kupákat nyerni...
De hogy megvédjem EV-t,tavaly a szezon nagy részében Paulinhon kívül nem volt kit behozni aki megütötte a szintet. Azal főzött ami volt,és hát eredményesen, ha nem is szépen. Most meg van hova variálni...Úgyhogy hajrá!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!