thiagoalcantara írta:Nem igazán értem a világvége hangulatot, pontot szórtunk igen, nem jó dolog sosem.
DE lefociztuk simán a gironát még 10 emberrel is, és lenyontunk egy olyan meccset ahol ha reggelig játszunk se rúgunk több gólt. Minden évben van legalább 2-3 ilyen meccsünk. 1-1-nél ha Suárez berúgta volna a 100%-os ziccert 2-1 lett volna ide, helyette kaptuk a második gólt. A rotációval sem volt gond, jól működött a gépezet, kivéve a két középső védőt. Röhögjenek a haterek, majd le lesz darálva a többi csapat máskor.
gondolom az én pár soromban vélsz "világvégehangulatot"..amit mellesleg nem értesz. nos ez nem gond, mert szó sincs világvégéről! inkább arról a gyakori jelenségről van szó, hogy ha valaki kritizál egy !! meccsen történteket, mások görcsösen elkezdik védeni és dícsérni azt amit nem kéne
a szép a dologban, hogy ezzel együtt még le is írják, hogy ...."ja hát igaz, hogy ma nem sikerültek a ...."
Artúr: ha nekem a csapatommal az a legnagyobb gondom, hogy statikusan, kellő! lendület nélkül játszik akkor sajna nem tudok örülni "arturoknak" ez tény. megtartja a labdát miközben megtöri azt a kevés lendületet is ami éppenséggel kialakulhatna, ha kreatívan ELŐRE játszana a hátra és oldal helyett.
ne strapálja magát senki, tudom: lehetnek, vannak olyan játékhelyzetek, amikor a labdatartás a középpálya stabilitása prioritás! de egy gólnál, vagy vesztett állásban és egyáltalán: állandóan -biztos hogy nem szerencsés.
igen lehet mondani -láttam- Alba rohangált tegnap(is) , Dembélé is rohangált és cselezett és játszott de még egyszer mondom bűn rosszul.
az hogy a Girona kis csapat abban biztosan nem tévedtem, hogy jól játszott?! igen ez relatív, a tegnapi Barcához viszonyítva igaz lehet de ránk-nézve ez akkor is "karcsú".
hogy lesz ez még jobb is? nagyon remélem.